WINTERPROBLEEM OPGELOST

 

Niet het eerste jaar dat ik hiermee worstel. Maar gelukkig komt er aan elke winter een eind. En dat is bijna in zicht als je het mij vraagt.

 

 

 

Yes! Het wordt stiekem warmer! Heeft een groot probleem, waar ik al een maand of twee mee worstel, zich vanzelf weer opgelost. Speelt eerlijk gezegd al een paar jaar. Pantoffels. Ik kan ze maar niet vinden. Te duur, te stom, te tuttig, te onhandig, verkeerde kleur, niet meer die leuke te vinden die m’n vriendin had… Dus loop ik al maanden sokken kapot. Ja, ook die met die antislipbobbels onderop. Ook die loop ik stuk, inderdaad.

 

 

Eigenlijk vind ik sloffen ook best heel erg tuttig. Aan de andere kant natuurlijk ook gezellig. Ik heb  echt het nodige speurwerk verricht. En heb nogal wat eisen. Ze moeten overal bij staan, anders moet ik weer meerdere paren. En niet te zacht van kleur, anders worden ze snel vies. En ik wil er zo mee op de bank kunnen zitten, anders zijn sokken toch weer handiger. En liefst toch ook zo de straat mee op. Misschien ben ik wel helemaal geen sloffen-mens.

 

 

Nou, lekker bezig dus. Totaal onmogelijke taak. Nadat ik na veel gegoogle een paar had gevonden dat volledig aan de eisen voldeed vond ik ze toch echt veel te duur. Deze dus. Laat ik het maar zo zeggen: ik ben blij dat ik van dit probleem verlost ben. Het wordt zomer. Zeker weten. Is het vandaag niet, dan is het wel morgen.

 

 

Je kunt er als het ware gewoon op wachten

 

 

 

 

Oh ja, voor de eventuele winter-ellende heb ik nog een super-tip. Last van hoest, keelpijn of anderszins? Weet je wat m’n moeder dan altijd deed? Oh nee, wacht. Dat bewaar ik tot morgen. Zo snel gaat die griep of verkoudheid toch meestal niet voorbij. Wordt vervolgd.

Door: Franska

Afbeelding van Franska