franska x mymuesli

Win het ultieme paasontbijt van MyMuesli

Een van de leukste dingen tijdens Pasen is natuurlijk het grote paasontbijt. En dit jaar eten we niet alleen paasbrood en matzes, nee, dit jaar gaan we aan de muesli.

 

Pasen. Ik word er blij van. Niet alleen kan ik een weekendje lang heerlijk naar huis en tijd met mijn familie doorbrengen, ook mag ik eindeloos paaseitjes, paasbrood, matzes, schuimpjes, suikerbrood en gekookte, geverfde en gepimpte eitjes eten… En dit jaar kan ik iets heel speciaals op tafel zetten wat ik nog nooit eerder tijdens het paasontbijt gegeten heb; en dat is de muesli van mymuesli.

 

 

Want dit is niet zomaar een muesli. Nee, deze limited edition muesli heeft kleine chocoladepaashazen erin verstopt. Wij hebben ze al geprobeerd, en lékker! Het pakket bestaat uit drie verschillende soorten muesli. Een met chocolademuesli, een met aardbei-limoenmuesli (ja, echt), en eentje met chocola en verschillende soorten bessen. Daarnaast zijn alle ingrediënten veganistisch, biologisch en lactosevrij. Zeker het proberen waard. Wil jij je paastafel een beetje opfleuren? Ik mag een heel pakket weggeven. Wil je winnen? Reageer dan op Facebook onder het bericht, of stuur me een mailtje via winnen@franska.nl. Op woensdag 17 april maak ik de winnaar bekend.

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn