Win een verblijf in het Limburgse Heuvellandschap!

 

Met z’n tweeën naar de on-Nederlandse schoonheid van de Limburgse heuvels? Kun je winnen!

 

 

Een carréhoeve met binnenplaats, gebouwd rond 1740 en een schoolvoorbeeld van Limburgse vakwerkbouw. Wat wil zeggen sober en (in tegenstelling tot vakwerkhuizen in onze buurlanden) verstoken van elke vorm van decoratie of houtsnijwerk. Voor de opsmuk moet je dus binnen zijn. Want daar staan de fauteuils rond de haard en is het goed loungen, lezen of niksen en kun je kiezen uit zeventien verschillende kamers en suites. Stuk voor stuk met eigen badkamer en super comfortabele Hästensbedden en met een uitzicht op de binnenplaats of het heuvellandschap rondom. Voor zonnige nazomerse dagen wachten bovendien het beschutte terras en de tuin aan de achterkant waar ook de speelweide voor de kinderen is.

 

Hoeve de Plei ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Mechelen, midden in het glooiende Zuid-Limburgse heuvelland, met Maastricht, Aken en Luik binnen handbereik. Waardoor de mogelijkheden om zowel natuur als cultuur te snuiven talloos zijn en zelfs de meest getrainde wandelaars en fietsers hun hart op kunnen halen.

 

Wie wil dit nou niet?

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Hoeve de Plei, telefoon 043 4551294.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

 

 

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.