William en Kate zijn vandaag 9 jaar getrouwd

 

Happy anniversary voor William en Kate. Die stapten vandaag negen jaar geleden in het huwelijksbootje

 

En wat een feest was dat! Die jurk van Kate is het eerste waar ik aan denk. En ja, sorry, het is natuurlijk geen wedstrijd, maar ik vond hem stukken mooier dan die van Meghan. Zo’n 1900 mensen waren erbij toen dit ‘royal couple’ elkaar het jawoord gaf in Westminster Abbey. Buiten de kerk stonden ook nog eens duizenden mensen om een glimp van ze op te vangen en om mee te vieren.

 

Helemaal anno 2020 bedankten William en Kate het Britse volk via Instagram: ‘Nine years ago today – thank you for all your lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding anniversary!’, staat er bij de foto. Een foto van hun bruiloft uiteraard, van het moment waarop ze Westminster Abbey verlieten.

 

Nog een ander hoogtepunt van de bruiloft, dat geloof ik niet veel mensen zagen aankomen, was ‘showstopper’ Pippa Middleton, het zusje van Kate. Pats, boem, in één klap wereldberoemd en begeerd, om haar mooie looks. Wie om een andere reden erg bekend werd op 29 april 2011, was het bruidsmeisje Grace von Cutsem, toen drie jaar oud. Zij trok een, eh… niet zo florissant gezicht toen Will en Kate elkaar eindelijk de kus gaven. Nee, die had er wel even genoeg van. Veel te luidruchtig en teveel gedoe. Ik snap je helemaal, Grace.

 

Het is toch wel even fijn wegdromen bij zo’n sprookjesbruiloft. En na negen jaar ziet Kate er nog altijd even prachtig uit, dat mag ook wel gezegd worden.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

? Nine years ago today – thank you for all your lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding anniversary!

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer