Wat wil jij later worden?

 

Toen ik vier was, wilde ik modeontwerpster worden. Op mijn zevende veranderde dit naar uitvinder. Dus zat ik elke dag met crèmes van mijn moeder te spelen en te mixen. Ik kwam er toen achter dat als je zand door de crème deed, je huid zacht werd. Ja, ik had een scrub uitgevonden. Slim was ik dus wel. Maar toen ik eenmaal ging studeren, ging ik de psychologie-kant op. Maar psycholoog worden? Dat leek me niks. En de onderzoekswereld wilde ik ook niet in. Uiteindelijk kwam ik in de tijdschriftenwereld terecht. Vraag me niet hoe. Maar ik ben hier heeeeel gelukkig. 

 

Dit had mijn vierjarige zelf niet verwacht. Was wel handig geweest. Misschien had ik dan wel journalistiek gestudeerd. Had me heel wat verwarring gescheeld. 

 

Niet iedereen weet van jongs af aan wat ze wil worden. Maar dit lieve meisje weet het precies. En dat is een eigen make-up-Youtubekanaal. Nu heeft ze haar moeder weken zitten smeken om haar te helpen met haar eerste video en tja, tegen zo’n lief meisje kan je geen nee zeggen. Haar allereerste video staat nu online en is al 12 miljoen keer gekeken. Dus die droom van haar, dat zit wel goed. 

 

Het is het aller-, aller-, allerliefste wat ik vandaag ben tegengekomen. Benieuwd? Kijk hieronder dan maar even mee. 

 

 

 

 

Door Danique van Leeuwenstijn