Wil ik hebben

Schat, lees je even mee?

 

Renee: Het is dat ik overspoeld word met kaartjes… eh, nou ja, eerlijk gezegd zijn het persberichten met de leukste Valentijns-items. Anders was deze dag zomaar aan me voorbijgegaan. Als ik eerlijk ben, heb ik eigenlijk niet zo veel met deze dag. Misschien komt dat omdat ik nooit een brievenbus vol met kaartjes of een giga bos rode rozen heb gekregen (zielig hè?), zou kunnen.

Net zoals Monique begin ik zoete kleuren opeens toch wel heel erg leuk te vinden. En juist nu met Valentijn kunnen we lekker over the top gaan, toch? Ik heb de leukste en zoetste cadeautjes even op een rij gezet. Dus schat, als je dit leest?

 

 

1 Suède poederroze loafers €39,99 H&M 2 Intens, aromatisch, fruitig. Ruinart Rosé Champagne €78,48 Gall&Gall 3 Pikant setje, een must natuurlijk €110 Lovestories 4 Rode lippen om… aan je schouder te hangen €139,99 Fabienne Chapot 5 Goud en roze voor om je pols €99 Rosefield 6 Babyroze kaartje voor je liefje €4 Crisps Sheets 7 Kan het nog duidelijker? Rood neon hart-lampje €85 Urban Outfitters 8 Voor onder de lakens €100 Lovestories 9 Handgemaakt en van metaal, bordje van 36 cm €59,95 Anna+Nina

 

P.S. Ook dol op roze, klik dan snel hier voor nog veel meer zoets

P.S. Kijk ook even naar de tips van Sonja voor Valentijnsdag

 

Renee Bijlsma is chef bij Franska.nl en woont samen met Bas en poes Kees. Ze houdt van mooie dingen en is altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs