Alle cadeautjes verzamelen!

 

Sonja: Verwacht jij hooguit een bosje bloemen voor Valentijnsdag of heb je zo’n romanticus die helemaal zelf iets bedenkt? Nou, voor de mannen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken of de single ladies die dat prima zelf kunnen regelen: bij dezen de allerleukste presentjes van het web.

 

 

1. Rose gouden lamp ca €280 Anthropologie  2. Elementiles is een memobord annex spiegel annex kastje. Helemaal zelf samen te stellen. Vanaf €189 Fonq  3. Voor je allerkleinste schatten, handgemaakt koperen doosje €12,95 MaisonNL  4. Wauw! wat een mooierd zeg, en voor deze prijs zal hij vast bijzonder lekker ruiken €460 Skins  5. Uniek gesigneerd vaasje ‘ingewikkeld type’. De naam zegt al genoeg €35 BijzonderMooi  6. Neerzetten en mooi laten wezen. Handbeschilderde houten pop €38 &Klevering  7. De allermooiste posters vanaf €27 iLoveMyType  8. Een houten (magneet) hart €7,95 VT Wonen  9. Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de iPhone 6 en 7, maar hij is ook als etui fijn om te gebruiken €29,50 Keecie  10. Niet voor de poes! Van porselein €29,95 Hollandsche Waaren  11. Metalen bord van Anna + Nina ‘This Way’ €39,95 De Bijenkorf  12. Leuk neonlampje in hartvorm €59 Wehkamp

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie sfeerbeeld: (lamp) Anthropologie en (posters) iLoveMyType, (aap) Seletti.