Wie is de beste huisvrouw van Nederland?

 

Ben je dol op boenen, stofzuigen en ramen lappen? Is ‘spick & span’ je middle name? Doe dan mee!

 

 

 

 

Ik weet niet hoe het bij jou thuis is, maar soms poets je je een ongeluk, ben je helemaal in je sas met je schone huis, en is er niemand van je huisgenoten die het ziet. Zo was ik van de week wel even in de weer met de stofzuiger eer ik alle hoeken en gaten van drie verdiepingen had gedaan. Komt er eentje binnen die de hond in de regen had uitgelaten. Normaal gesproken ben ik dan heel blij omdat de huisgenoot zomaar helemaal uit zichzelf met het beest naar buiten is gegaan, maar dit keer was ik wat minder in mijn nopjes. Want waar ik net met de stofzuiger de vloer minutieus had schoongemaakt zag ik de moddervoeten en -pootjes alweer tevoorschijn komen. Eer van je werk is in Huize Smit soms ver te zoeken.

 

Dan moet ik het misschien maar over een andere boeg gooien en Henny Huisman eens een mailtje sturen. Want good old Henny is samen met PoetsQueen en Rowenna op zoek naar de beste huisvrouw van Nederland. Om kans te maken op deze glorieuze titel stuur je een gezellig filmpje van jezelf en je schone paleisje waarin je vertelt waarom juist jij de winnaar moet zijn. 

 

 

 

 

Ben je straks een van de genomineerden, dan komen PoetsQueen en Rowenna persoonlijk bij je langs om te kijken. Dus ben je dol op boenen, stofzuigen en ramen lappen? Is ‘spick & span’ je middle name? Geef je dan op via de website van Wibra

 

Psssst, natuurlijk mogen huismannen ook een poging wagen. 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit