Welkom Vivé Meiland

 

Daar is ze dan, de langverwachte dochter van Maxime Meiland.

 

 

 

Na een mislukte en wat ad hoc-aanvoelende ivf-poging in Frankrijk (de Meilandjes hebben het boek ‘Alles voor de kijkcijfers’ van emeritus hoogleraar in de tv-kunde Bert van der Veer heel goed gelezen) was daar Leroy de cameraman die op een bepaald moment achter de lens vandaan kroop en in het leven van de hoofdrolspelers van onze lievelingsreallife kroop. Ineens stond hij niet meer achter, maar ook voor de camera. Omdat van het een nu eenmaal altijd het ander komt, is daar geboren Vivé Meiland.

 

Even wat zaken die je daarover vast wilt weten. Gewoon, om wat meer te vertellen te hebben tijdens je koffiepauze straks.

 

1. Vivé is het tweede kind van Maxime en het eerste kind van Leroy.

 

2. Omdat de vader van Claire (de eerste dochter van Maxime) volledig uit beeld is, is Leroy voor haar de enige ‘papa’ en kunnen ze echt een compleet gezin vormen zonder dat Claire de weekenden naar een ander gezin verhuist. Eindelijk rust voor Maxime, die toch zoveel jaren alleenstaande moeder was.

 

3. Maxime heeft ons, heel koninklijk, een beetje zand in de ogen gestrooid met de uitgerekende datum. Dat doen mensen die veel aandacht genieten wel vaker. Ze zeggen dat de baby nog lang niet komt zodat de paparazzi niet de hele dag in de struiken liggen en komen dan ineens als je het niet verwacht met babynieuws. Maxime zei dat ze eind september was uitgerekend.

 

4. Martien Meiland had zijn telefoon uitstaan. Hij sprak Erica wel vlak voor de bevalling, maar kon zelf de spanning waarschijnlijk niet aan. “De baby hing er al half uit.”

 

5. De baby hing er dus al half uit.

 

Ik wens Maxime, Leroy, Claire en Vivé een heel mooi leven.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach