Welke vind jij het mooist?

Waylon heeft vorige week zijn vijf potentiële Songfestival liedjes laten horen bij DWDD. Welke zal het gaan worden?

 

 

Hij voert de spanning wel op, die Waylon. Afgelopen week zong hij elke dag een liedje in De Wereld Draait Door. Met één van deze nummers zal hij naar het Eurovisie Songfestival in Lissabon gaan. 

 

Maar welke gaat het nou worden? Misschien het rustige ‘Back Together?’ Of toch het country nummer ‘Outlaw in Em’. Neeee, nee, nee… Wij denken dat we het weten. Het wordt sowieso ‘Thanks But No Thanks’, als het aan ons ligt. Want je krijgt toch metéén de behoefte om mee te neuriën en met je armen in de lucht te gaan zwaaien? 

 

Gister werd ook door de meeste tafelgasten bij DWDD gezegd dat zij dachten dat het vijfde nummer (Thanks but no thanks) het perfecte Songfestival liedje is. Maar ja, bij Waylon weet je het nooit he. Hij is nogsl onvoorspelbaar, om het maar subtiel te zeggen. Dus blijft het allemaal nog even spannend. 

 

Voor Waylon is het zijn tweede keer dat hij meedoet aan het Songfestival. In 2014 zong hij samen met Ilse de Lange het nummer Calm after the storm in Kopenhagen. Hiermee haalden ze de tweede plaats. 

 

That’s How She Goes 


 

Thanks but no thanks 

Back Together 

 
Outlaw in Em 

 

The World Can Wait 


 

 

Heb je ze toevallig gehoord deze week. Welke denk jij dat het wordt? 

 

Door Danique ten Boer

beeld: www.wework.com