Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – Ridder van Zwaarden

Deze week worden zowel je goede als minder goede eigenschappen versterkt. Terwijl je passie en enthousiasme naar boven komen, kun je nu ook rusteloos en impulsief worden. Je bent klaar voor een mentale uitdaging, maar je hebt geen zin om deze week je tijd te verdoen. Hierdoor kun je nogal snel geïrriteerd worden. Als je met een goed doordacht en creatief idee komt, kan dit je snel succes opleveren. Let op dat het wel risico’s met zich mee kan brengen. Verder kun je snelle verandering verwachten vanuit het universum.

 

Let deze week op het getal 1. 

 

Stier – Ridder van Kelken

 

Deze week zit je vast tussen de grens van volwassenheid en je jeugd. Het wordt tijd dat je gaat kiezen of je deze stap naar volwassenheid al wil maken. Het is belangrijk om te weten dat je de dingen die je leuk vindt niet hoeft op te geven als je volwassen wordt, integendeel! Je wordt nu gevraagd om meer levenservaring op te doen en daarvoor open te staan. Je zit nu erg in je hoofd en je gaat mee met je ideeën en gedachtes. Hierdoor denk je soms dat dit de realiteit is. Kom weer even terug op aarde.

 

Let deze week op het getal 3. 

 

Tweelingen – Pentakels Vijf

 

Deze week ga je een uitdaging aan. Soms krijgt ons ego een klap te verduren, maar hier worden we alleen maar sterker van. Het zorgt er ook voor dat we weer even terug op aarde komen. Zoek deze week de stilte op om een moment met jezelf te creëren. Door te luisteren naar de stilte, kan het universum makkelijk contact met je zoeken. Probeer de kracht die je binnenin je hebt te vinden en maak daar gebruik van. Als je een verlies hebt geleden, op welk gebied dan ook: weet dat je hier alleen maar sterker van wordt. Als er ergens een deur sluit, zal een andere openen!

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Kreeft – Staven Negen

 

Deze week gaat de vermoeidheid van al je harde werk je inhalen. Succes is een gegeven en zeker haalbaar, maar je moet nog net die ene stap zetten. Je bent al bijna aan de top. Elke uitdaging die je aangaat brengt wijsheid en kennis met zich mee, maar zorgt er ook voor dat je af en toe gewoon ‘op’ bent. En dat is helemaal oké. Je kan niet altijd maar doorgaan zonder af en toe een pauze te nemen. Nu is het tijd om je schouders eronder te zetten en nog even je aandacht erbij te houden. Je komt er echt wel.

 

Let deze week op het getal 16. 

 

Leeuw – Zwaarden Negen

 

Deze week wordt het tijd dat je aandacht gaat besteden aan jezelf. Je moet jezelf gronden om met beide benen op aarde te blijven staan. De onrust en stress die je ervaart zorgen ervoor dat je je toevlucht zoekt in je gedachten en dromen. Hierdoor vergeet je soms de realiteit en kun je irrationeel gaan nadenken. Kom alle feiten onder ogen en probeer je zorgen los te laten. Je kunt je deze week extra overweldigd voelen, dus probeer een uitlaatklep voor jezelf te bedenken. Ook kan je slaapritme een beetje verstoord zijn.

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Maagd – De Wereld

 

Deze week is de cirkel compleet. Er is een einde gekomen aan een reis en daar ga je nu de vruchten van plukken. Je hebt de laatste tijd veel transformaties doorgemaakt, waardoor je een ander persoon bent geworden, op een positieve manier. Je lichaam, geest en spirituele zelf zitten nu allemaalop één lijn. Alles klopt nu en je zit goed in je vel. Dit zorgt ervoor dat je geest rustig is. Hierdoor kun je je klaarmaken voor de volgende stap. Er kan een Stier, Leeuw, Schorpioen of Waterman op je pad komen.

 

Let deze week op het getal 21. 

 

Weegschaal – Ridder van Staven

 

Deze week staan er veel snelle veranderingen op de agenda. Je wordt gedreven door passie en je acties zijn gedurfd en dramatisch. Je bent jong, gedreven en op zoek naar een groter doel. De waarheid die je zoekt in externe factoren zitten allemaal al binnenin je. Anderen zijn graag bij je in de buurtvanwege je charisma en loyaliteit. Ze zien dit als zelfverzekerdheid, ook al ben je dat misschien niet. Verder wil je graag vriendelijkheid van anderen ontvangen. Je geest is avontuurlijk, wat je veel verder gaat helpen op je pad dat je aan het bewandelen bent.

 

Let deze week op het getal 10. 

 

Schorpioen – Staven Acht

 

Deze week kun je plotselinge ontwikkelingen verwachten en snelle conclusies maken. De lange reis die je aan het afleggen bent zal spoedig ten einde komen. Vandaag of morgen ga je je eindbestemming bereiken en ben je waar je moet zijn. Blijf wel alert! Hoe dichter bij je bij huis bent, hoe meer geneigd je bent om ongelukken te maken. Verlies nu vooral niet je aandacht en neem het stuur over. Als je dit niet herkent en alles al een tijdje stil heeft gestaan, dan kun je nu beweging verwachten. Maak hier gebruik van.

 

Let deze week op het getal 9. 

 

Boogschutter – Kelken Drie

 

Deze week staat er een spontane viering op de agenda. Iemand in je omgeving heeft iets bereikt of het gaat over jouzelf. Blik even terug op de afgelopen tijd:wat heb je eigenlijk allemaal al bereikt? Schenk ook weer eens aandacht aan de connecties die je hebt met familieleden en vrienden. Omarm alle liefde die je elkaar geeft en vergeet niet om de mensen die dicht bij je staan lief te hebben. Er kan onverwachts geluk op je pad komen, grijp dit met beide handen aan. Geniet van alle liefde die je nu voelt.

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Steenbok – Kracht

 

Deze week staat je zelfdiscipline centraal. Deze kaart spreekt over je innerlijke kracht en de mogelijkheden die je hebt om obstakels te overwinnen. Je bent standvastig in de dingen die je moet doen en je doet dat op een manier die je volwassenheid en gaven laat zien. Probeer niet de controle te nemen over anderen, je moet nu dichtbij jezelf blijven. Anderen kunnen je kracht misschien onderschatten omdat ze die niet zien. Dit kan ook in je voordeel werken. Verder brengt je innerlijke kracht je de zelfverzekerdheid om alles aan te kunnen.

 

Let deze week op het getal 11. 

 

Waterman – De Dood

 

Deze week is er een einde gekomen aan iets. Er is een deur dichtgeslagen en dit brengt veel emotie met zich mee. Alhoewel de dood niet letterlijk over de dood zelf gaat, symboliseert deze kaart wel het einde van een reis. Je wordt klaargemaakt voor iets nieuws of eigenlijk: een nieuwe reis die je gaat maken. Transformatie is nodig om de persoon te worden die je moet zijn. Richt je blik op de toekomst en omarm alle veranderingen die nu op je pad komen. Hierdoor zal de transformatie makkelijker worden.

 

Let deze week op het getal 13. 

 

Vissen – Aas van Zwaarden

 

Deze week wordt er een heel nieuwe energie in je leven geblazen. Een bijzondere mogelijkheid tot helderheid is dichtbij. Met jouw scherpe geest snijd je zo door alle onzin en miscommunicatie heen. Ook kan deze kaart een nieuw inzicht brengen waar je al een tijd op zat te wachten. Dit kan je  op de lange termijn succes brengen. Besteed extra aandacht aan je woorden en gedachten. Deze kunnen je nu verder gaan helpen, maar alleen als je hier zorgvuldig mee omgaat. Kennis is macht, maar kijk uit! Zonder een beetje zelfreflectie kan het je eigen valkuil worden.

 

Let deze week op het getal 19.