Wekelijkse horoscoop: de tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

 

Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – Kelken Tien

 

Deze week staan de relaties die je hebt met de dierbaren om je heen centraal en in het bijzonder een relatie met iemand anders. Het draait nu om het vertrouwen dat je met elkaar hebt en de overwinningen die je samen hebt behaald. Dit mag je best wel even vieren, Ram. Als je nog niet in een relatie zit, dan kan het zijn dat je er nu klaar voor bent om een relatie aan te gaan, voornamelijk op de lange termijn. Ook komen er nu verschillende zegeningen jouw kant op. Pak ze gerust met beide handen aan.

 

Let deze week op het getal 11.

 

Stier – Zwaarden Schildknaap

 

Deze week wil je van alles iets weten en het liefst meteen. Je bent nieuwsgierig en klaar om meer te leren. Hierdoor kun je wel eens te slim uit de hoek komen, meer dan goed voor je is. Je leert nu sneller dan normaal en je pakt makkelijk informatie op. Maak daar dan nu ook vooral gebruik van. Wat wil je graag nog leren of welke informatie wil je graag tot je nemen? Vergeet niet om uit alle informatie je eigen waarheid te halen. Neem niet zomaar informatie van mensen aan. Omarm je zelfverzekerdheid. Er kan ook onverwachts nieuws je kant op komen.

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Tweelingen – Koningin van Zwaarden

 

De Koningin van Zwaarden weet het allemaal en heeft alles (helaas) ook al gezien en meegemaakt. Deze week ga je jouw ervaringen gebruiken om andere mensen te helpen en heldere conversaties te beginnen. Je komt met feiten en je deelt je mening zonder je ervoor te verontschuldigen. Je beschermt jezelf nu, waardoor je kil kunt overkomen. Probeer je warmte weer terug te vinden en probeer die uit te stralen. Haal kracht uit alle kennis die binnenin je zit, maar vergeet niet om je emoties af en toe toe te laten waar nodig.

 

Let deze week op het getal 14. 

 

Kreeft – Gerechtigheid

 

Deze week gaat het letterlijk over eerlijkheid. Je gaat kijken wat je nodig hebt, hier en nu in de realiteit, in plaats van wat je denkt nodig te hebben in je hoofd. De laatste tijd heb je te veel in je hoofd gezeten, waardoor je misschien niet helemaal tevreden bent over hoe bepaalde kansen zich gevormd hebben of hoe de situatie nu is, maar weet dat het gaat zoals het hoort te gaan. Je mag nu je spirituele en materiële keuzes gaan bekijken en mag een balans vinden tussen die twee. Omarm de keiharde waarheden.

 

Let deze week op het getal 8. 

 

Leeuw – Koningin van Kelken

 

Deze week ga je erachter komen wat jij allemaal in je mars hebt. Je hebt veel liefde in je, evenals compassie, en soms heb je dat zelf niet door. Het is een goede tijd om een connectie te maken met je emoties en intuïtie. Wat wil jij nu? Door al je ervaringen ben je alleen maar sterker geworden. Deze hebben je gevormd en gemaakt tot de persoon die je nu bent. Wees je eigen grootste fan. Je kan zoveel doen met al je talenten, ga dat dan ook vooral doen, Leeuw. Houd je dromen dicht bij je.

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Maagd – Zwaarden Drie

 

Deze week staat in het teken van je hart dat gebroken is. Dit hoeft niet te komen door een relatie die kapot is gegaan, het kan ook zijn dat er een breuk is in een relatie met een vriend of vriendin, een collega of een familielid. Je bent nu de eerste stappen aan het zetten op een nieuw pad en dat is eng. Deze ontwikkeling hoort bij iets veel groters, iets wat jij nog niet ziet. Het zal even pijn doen en je zult verdriet ervaren, maar vergeet niet dat dit ervoor zal zorgen dat je gaat groeien. Het gaat je brengen naar de bestemming waar jij heen moet.

 

Let deze week op het getal 10. 

 

Weegschaal – Pentakels Negen

 

Deze week ga je meemaken hoe mooi het leven is. Je staat vol bewondering om je heen te kijken. Je hebt hard gewerkt voor je succes en hebt grote obstakels overwonnen. Mede door discipline heb je onafhankelijk een stabiele fundering voor jezelf gecreëerd waar je af en toe op terug kunt vallen. Dit zorgt ook voor veiligheid. Vergeet niet om even de tijd te nemen om te genieten van je succes. Je weet nooit wanneer dit zomaar voorbij is. Het zou zonde zijn als je er zelf niet van hebt kunnen genieten.

 

Let deze week op het getal 20. 

 

Schorpioen – De Duivel

 

Deze week is het even tijd voor een realisatie en een reflectiemoment. Je bent jezelf te veel verloren in de afleidingen van het leven en in je eigen ego. Je streeft naar macht, succes en geld, maar niet met de juiste intentie. Kom weer even terug op aarde. Wat is echt belangrijk voor jou? Het is tijd dat je echt eerlijk tegenover jezelf gaat zijn. Wat heb je nu nodig? Misschien moet je je gaan overgeven en je niet gaan leiden door meningen en ervaringen van anderen. Begrens jezelf niet!

 

Let deze week op het getal 15. 

 

Boogschutter – Staven Drie

 

Deze week mag je lekker gebruik gaan maken van de energie van het universum. Het is een mooie tijd om te gaan manifesteren. Het is belangrijk om te weten dat alles energie is. Door ergens je aandacht in te stoppen, kan dat alleen maar groeien. Hierdoor krijg je ook weer energie terug. Je kracht en focus laten nu al de glimpen zien van je manifestaties die werkelijkheid gaan worden. Hard werken loont. Het echte werk zit ‘m in geduld hebben en leren los te laten. Als je dit onder de knie krijgt, dan zul je zien dat alles heel makkelijk naar je toe komt.

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Steenbok – De Hangende

 

Deze week is het belangrijk dat je een situatie even onder de loep gaat nemen. Je hebt nu de tijd genomen om je ego opzij te zetten en open te staan voor het spirituele. Dit is iets wat je soms moeilijk vindt, maar hierdoor kun je vinden wat je zoekt. Het zal je ook gaan helpen om jezelf te vinden. Wie ben jij eigenlijk als persoon? Leer om jezelf volledig over te geven aan het universum en je zult de wonderen zelf gaan ontdekken en meemaken. Hoe mooi is dat?

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Waterman – Zwaarden Vijf

 

Deze week heb je gewonnen, maar wel met een prijs die je moet betalen. Je hebt een discussie gevoerd met iemand en alhoewel jij je er beter over voelt, of eigenlijk je ego, heeft het wel voor een kleine kink in de kabel gezorgd. Het is belangrijk om te weten dar je niet altijd hoeft te winnen of je gelijk hoeft te halen. Niemand wint in dit scenario. Je moet uitkijken dat je geen kloof creëert tussen jou en je dierbaren, dat is het namelijk niet waard. Kijk naar het grotere plaatje en verbreed je horizon. Dat zal in de toekomst zijn vruchten afwerpen.

 

Let deze week op het getal 9.

 

Vissen – Kelken Twee

 

Deze week staat een diepe connectie die jij hebt met iemand anders centraal. Dit kan gaan om een relatie tussen jou en je partner, een vriend, een collega, een kennis of een familielid. Hoe dan ook, de connectie is niet te missen, evenals de aantrekkingskracht tussen jullie. Het kan zelfs een beetje als magie aanvoelen. Weet dat het universum dit al een tijd voor je in petto had. Wel vraagt deze situatie om actie en aandacht. Wat jij ermee gaat doen of mee wil doen is helemaal aan jou.

 

Let deze week op het getal 3.