Weet je met wie ik deze week een hapje gegeten heb?

 

Wedden dat je jaloers wordt als je het hoort?

 

Ik zei van de week aan het einde van de dag op de redactie, vlak voordat we naar huis wilden gaan: ‘Jongens, (er werken nauwelijks jongens, maar toch..) morgen werk ik thuis, maar tussen de middag ben ik nauwelijks bereikbaar. Als er echt iets is, even een appje sturen.’ Ik ben namelijk met iemand lunchen.
 

En ja hoor, ze moesten natuurlijk weten met wie. Toen ik dat vertelde waren ze stikjaloers en Danique riep meteen: ‘Nee! Wat leuk! Ik ben een ontzettende fan van haar! Ja, maar dan mag je dus echt niet zomaar alleen lunchen. Je moet een filmpje maken voor ons, dat we haar ook even kunnen zien’. Ik heb beloofd, dat als ze het eventueel zou willen, ik dan een filmpje zou sturen om even de groeten te doen.
 

Nou is het een ontzettend leuk mens , dat wist ik al van alles wat ik van haar gezien en gehoord heb, maar in het echt is ze nog leuker, want: open, spontaan, lief. ‘Zit goed in elkaar’, zouden wij thuis zeggen. Jammer dat onze borden leeg waren eigenlijk. Want we waren nog lang niet uitgepraat.

 

En natuurlijk wilde ze even een filmpje met me maken voor de redactie. En nu mag ik het dus met je delen, al was het eigenlijk alleen voor de redactie bedoeld om even de groeten te doen. Heb het even gevraagd voor de zekerheid. Komt ie:
 

 

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.