Weekhoroscoop: de tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

De wekelijkse tarot kaartlegging van Franska vertelt een boodschap die jij te horen mag krijgen deze week aan de hand van tarot kaarten.

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal de komende week te letten, kun je mede je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – Koningin van Zwaarden

 

Deze week zit je mentaal lekker in je vel. Intellect gaat nu boven alles en je neemt geen blad voor je mond. Je zegt waar het op staat, of andere mensen dit nu kunnen waarderen of niet. Door deze mentaliteit ben je eerlijk, direct en gevat. Het is belangrijk dat je feiten gaat verzamelen en hiermee een tegengeluid gaat geven tegen al het dagelijkse geroezemoes. Neem nu even afstand van je emoties zodat je de situatie goed kunt overzien. Hierdoor ga je grote stappen vooruit maken die je de komende tijd verder gaan brengen.

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Stier – De Maan

 

Deze week wordt er licht geschenen op je schaduwkanten. Schrik nu niet: je schaduwkanten zijn simpelweg gewoon de kanten die je van jezelf hebt weggestopt. Wat mag je nu onder ogen gaan komen? Het onderbewuste gaat over onze schaduwkanten. Let vooral goed op je dromen de komende tijd of hier verborgen boodschappen in zitten vanuit het universum. Ga nu voorbij de oppervlakte en duik de diepte in. Dit kan even pijnlijk zijn, maar uiteindelijk zul je jezelf beter leren kennen. Hierdoor krijg je ook een betere connectie met het universum en versterk je je intuïtie.

 

Let deze week op het getal 18. 

 

Tweelingen – Matigheid

 

Deze week draait alles om balans in je omgeving. In plaats van dat je jezelf haast om je doelen en dromen te bereiken, kun je nu beter aandacht besteden aan het opbouwen van een goede fundering voor jezelf. Kies je stappen zorgvuldig en luister naar wat je gevoel zegt. Hierdoor zul je ook minder innerlijke onrust en stress ervaren. Je hebt nog genoeg tijd om al je dromen en doelen te verwezenlijken, dus probeer van dat gehaaste gevoel af te komen. Ook is het een mooi moment om te beseffen dat je geen invloed hebt op externe factoren. Vergeet niet om je creativiteit te voeden.

 

Let deze week op het getal 14. 

 

Kreeft – Staven Drie

 

Deze week ga je de vruchten plukken van je doorzettingsvermogen en je harde werk van de afgelopen tijd. Je hebt een stabiel proces meegemaakt en je bent op weg naar je grote doel. Wat fijn, Kreeft! Neem nu de tijd om even vanuit een helikopterview je situatie te bekijken. Wat mag nog even aangepast worden? Wat werkt niet meer en welke kansen liggen misschien voor je neus die je nu niet ziet? Dit gaat je ook voorbereiden op eventuele obstakels, omdat je dan al twee stappen vooruit denkt. Het is tijd om groots te denken.

 

Let deze week op het getal 7. 

 

Leeuw – Zwaarden Twee

 

Deze week wordt het tijd om een beslissing te nemen. Je zit het al enige tijd uit te stellen, maar je ontkomt er nu niet meer aan. Door het elke keer uit te stellen, wordt de situatie alleen maar erger en blijft het je een onrustig gevoel geven. Vertrouw op je onderbuikgevoel als je een beslissing gaat nemen, want dit heeft het altijd bij het juiste einde. Probeer het geluid van buitenaf te dempen om naar binnen te keren zodat jij echt goed naar je gevoel kunt gaan luisteren. Zoek een balans tussen wat je wil en wat je nodig hebt.

 

Let deze week op het getal 19. 

 

Maagd – Zwaarden Zes

 

Deze week komt er veel verandering aan. Wees niet bang, want het is alleen maar positieve verandering. Misschien voelt het niet zo, omdat je nu het verleden achter je moet laten. Nieuwe omgevingen zijn altijd een beetje eng, maar als je er eenmaal eraan gewend bent, zul je zien dat dit zo hoort te zijn. Het is belangrijk om te weten dat je terug kan keren naar jezelf als het je even te veel wordt. Door nu uit je comfort zone te stappen laat je het toe om te groeien als persoon en om nieuwe kansen naar je toe te laten komen. Een mogelijke reis kan ook op de agenda staan.

 

Let deze week op het getal 11. 

 

Weegschaal – Rad van Fortuin

 

Deze week lacht het geluk je toe. Veranderingen liggen op de loer, maar het is niet zo erg als je zou denken. Je gaat nu aan een nieuwe fase van je leven beginnen. Alles gebeurt met een reden, probeer dat dus ook in je achterhoofd te houden. Het leven zit vol met cycli en het is bijna zo goed als onmogelijk om goede momenten te hebben zonder minder goede momenten. Je hebt nu geen controle meer over de situatie, maar dat maakt niets uit. Het universum gaat je hiervoor belonen. Sta open voor al het geluk dat naar je toekomt.

 

Let deze week op het getal 10. 

 

Schorpioen – Staven Twee

 

Deze week roept iets nieuws je en je neemt met alle moed die je in je hebt de volgende stap. Het grote plaatje is helder en je weet precies wat je moet doen om het te behalen. Je ambities zijn groot, maar ze worden eigenlijk alleen nog maar groter. Ook weet je waar je zelf toe in staat bent. Stap in je eigen kracht en wees niet bang om lekker zelfverzekerd te zijn. Hierdoor kun je anderen inspireren hetzelfde te doen. Het is alleen wel slim om een back-upplan te bedenken.

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Boogschutter – Ridder van Zwaarden

 

Deze week ga je voor jezelf sterke intenties zetten. Als je het idee hebt dat je de laatste tijd langzame stappen hebt gezet of dat de energie in het algemeen langzaam was, dan is het goed om te weten dat daar nu verandering in gaat komen. Je communicatievermogen staat ook op scherp, evenals je geest. Je bent klaar om de strijd aan te gaan. Kijk uit dat je niet de makkelijkere weg kiest om ergens snel vanaf te zijn. Een project snel afraffelen is niet de bedoeling. Waar een wil is, is een weg.

 

Let deze week op het getal 4. 

 

Steenbok – Ridder van Kelken

 

Deze week staat voornamelijk in het teken van romantiek. Je staat volledig in connectie met je intuïtie en je bent niet bang om de diepte in te duiken. Deze kaart duidt een evenement, persoon of gebeurtenis aan die je naar een hoger niveau gaat brengen. Schijn nu licht op je visie en maak gebruik van het diepe waar je in gaat duiken om antwoorden te zoeken. Dit is er een teken van dat wat je ook besluit te doen, je emotioneel wordt gesteund door het universum, maar ook door de mensen om je heen.

 

Let deze week op het getal 16. 

 

Waterman – Zwaarden Vier

 

Deze week wordt het tijd dat je je gaat overgeven aan je bewustzijn. Niets doen is moeilijker dan het klinkt, maar je wordt gevraagd om je rust te pakken. Het wordt voor ons makkelijker om met obstakels om te gaan als we onszelf af en toe een momentje geven om op adem te komen. Gebruik deze periode om weer op te laden, zodat je er weer met genoeg energie tegenaan kan. Een periode van pauze is niet erg, het is eigenlijk precies wat je nodig hebt. Ontvang de stilte met open armen en gebruik die om berichten te ontvangen vanuit je intuïtie.

 

Let deze week op het getal 2.

 

Vissen – Aas van Pentakels

 

Deze week komen er allemaal nieuwe kansen op je pad, helemaal op het gebied van de materiële wereld. Je manifestaties worden nu werkelijkheid op financieel gebied en je bent zaadjes aan het planten om nu nog verder te groeien. Het universum brengt je nieuwe energie en goed geluk. Je bent rijk, niet per se op financieel gebied, maar vanwege de mensen die je om je heen hebt en je familie. Schrijf alle ideeën die nu in deze periode in je opkomen op, deze kunnen je nog wel eens ver gaan helpen in de toekomst.

 

Let deze week op het getal 1. 

 

Door: Nina Keijzer