We moeten het even over Reinout Oerlemans en John de Mol hebben

frank evenblij reinout oerlemans

 

Vrijdag zat ik spinnend voor de buis, klaar met mijn favorieten-bingokaart (mooi huis, Frank Evenblij, Daniëlle Oerlemans, Los Angeles, knappe kinderen, hondjes, alles).

 

 

 

Om te beginnen was ik enorm benieuwd naar het huis, want Daniëlle Oerlemans gaat als een soort interior-toverfee te werk daar in LA. Hun vorige huis verbouwde ze zo groots dat The Weeknd er een rommelige 65 miljoen voor neerlegde. Da’s toch best lekker verdiend in drie jaar tijd. Los van verbouwen en inrichten en ontzettend actief zijn met de kinderen zie ik Daniëlle ontzettend zijn opgenomen in de LA-gemeenschap. Het is huggen met Gwyneth links en Insta-vriendinnen met Kylie Richards (althans, ze volgen elkaar dus ze kennen elkaar), maar ondertussen zich ook ontfermen over twee eekhoorns (ja, echt) en een roos leggen op het graf van hun angel son Reinout. Een vrouw van vlees, bloed en vooral een met een groot hart. Afijn, dat was Daniëlle. Dan wilde ik graag huis en kinderen zien. Heerlijk dat ze accentloos Nederlands spraken (al had ik hen een klein accentje zeker vergeven) en dat het ongecompliceerde, sportieve kinderen waren. Een shot waarin een dochter vertelt dat ze alleen Dik Trom heeft gezien van haar vaders producties en waarin Daniëlle op de achtergrond tevreden toekijkt vergeet ik niet.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans)

Maar verder ging deze Evenblij maakt Vrienden vooral over Reinout Oerlemans. Over zijn GTST-verleden (‘extreem beroemd maar geen cent te makken’), zijn relatie met John de Mol (‘niet mijn manier van zaken doen, dat komt niet meer goed’), zijn hartaanval (‘in de ambulance pakte iemand mijn hand vast, dat vergeet ik nooit meer’), over zijn werkethiek (‘ik ben een beetje zenuwachtig, we hebben zo hard aan deze pitch gewerkt’) en gewoon om 07:00 uur ’s ochtends in de auto naar kantoor, hè.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Om het allemaal af te romen werd Reinout benoemd tot Honorair Consul in LA en ontvingen ze dit weekend 250 Nederlandse ondernemers en drie ministers plus de burgemeester van LA in hun tuin. Nu Doutzen met pensioen is kroon ik hierbij graag de familie Oerlemans tot onze nationale trots in het buitenland.

Chapeau.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach