WAT IS SEX AND THE CITY ZONDER MR. BIG?

SATC-fans moeten zich opmaken voor een BIG dissapointment, schrijft Page Six. Het schijnt dat Mr. Big geen rentree maakt in de reboot van de serie.

 

 

Maar hoe moet dat dan met het liefdesleven van Carrie?

 

In het laatste seizoen (nu wegklikken als je het nog niet gezien hebt) van Sex and the City struggelen Carrie en haar Big met het getrouwde bestaan. En als we de geruchten mogen geloven is het huwelijk van de twee dus opgezegd. Voormalige liefde Aiden heeft trouwens ook al laten weten geen SATC-reünie te doen. Wat natuurlijk legio aan ruimte geeft voor nieuwe amoureuze ontwikkelingen voor Carrie en dat vind ik dan weer heerlijk. Men neme Carrie, men neme een nieuwe liefde en ik zie niet alleen een reboot voor me, maar gewoon nog tien verse seizoenen.

 

Voor Miranda zit er nog een kansje in met Steve Brady, want acteur David Eigenberg, die de rol vertolkt, schijnt in stilte te onderhandelen met HBO. Ik kan me zomaar voorstellen dat zijn positie stukken steviger is geworden nu niet alleen Samantha absent is, maar ook Big verstek laat gaan. HBO heeft voor nu nog even niks op de gossip te zeggen, maar dat kan vast niet lang duren.

 

Door: Redactie Amayzine.com