Walter niet tevreden met eindresultaat B&B Vol Liefde

 

Dat was het dan weer: de laatste aflevering van B&B Vol Liefde staat op Videoland. Het is klaar.

 

 

 

Geen nieuwe dansjes meer van Walter, geen mannen meer die Petri de grond in kan boren, no more Debbie en Paul op ons beeldscherm… Van mij mag een seizoen B&B Vol Liefde uiteraard oneindig duren, maar ik kan me ook voorstellen dat dat niet helemaal haalbaar is. Zou wel heel leuk zijn: de leukste stellen gewoon blijven volgen, totdat wij als kijker geen zin meer hebben. Behoorijk toxic, maar lijkt me waanzinnig.

 

Al kijkt niet iedereen even positief terug op alle afleveringen. Walter heeft namelijk nog wel wat op- en aanmerkingen, zo vertelt hij op Instagram. Hij vindt namelijk dat er toch wel wat scènes zijn die best op tv hadden mogen komen. Sterker nog: de allermooiste scène heeft het uiteindelijk niet gered, en daar baalt hij van.

 

‘Ik vind dat het mooiste stuk van de opnames van B&B Vol Liefde hier bij mij niet uitgezonden is. Dat vind ik superjammer. Ik had een heel mooi gesprek met Corina en in dat gesprek kwam ik tot het besef dat ik mijn beste vriend heel erg mis sinds ik hier in Frankrijk woon.’

 

Walter is waarschijnlijk de eerste reality-ster die er oprecht van baalt dat hij niet huilend op tv te zien is. Makers, gemiste kans! ‘Ik zou heel graag gezien hebben dat het uitgezonden werd, omdat vooral mannen dan kunnen zien dat het oké is om tranen te hebben, om verdriet te hebben. Vooral voor mannen is dat natuurlijk een dingetje,’ gaat Walter verder. Chapeau dat hij de toxic masculinity wil aanpakken, dat mag gezegd worden.

 

Hij sluit af met de woorden: ‘Maar goed, het zij zo. Mannen: het is helemaal oké. Je emoties mogen er zijn en tranen maken je alleen maar mannelijk.’ Helemaal eens, Walter. En no worries, want die vriend die hij zo mist komt binnenkort op bezoek bij Walter. Eind goed, al goed. Mogen we dan nu die reünie, Videoland?

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Walter Spangenberg (@ledomainevert)

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer