Wachten was nog nooit zo leuk 

 

Ken je dat, zit je bij de tandarts, loopt je afspraak opeens enorm uit. En jij maar wachten…

 

 

 

En wat doe je dan? Dan pak je je telefoon om een beetje te scrollen, je foto’s op orde te brengen of een spelletje te doen. Maar nu is er een app om die tijd op een veel leukere manier te doden. Want Wait geeft je gratis toegang tot fijne luisterboeken, populaire tijdschriften en bestsellers van bekende schrijvers.

 

 

Dus nooit meer een oud blaadje uit 2019, maar een verse Weekend met de laatste roddels, even koekeloeren naar de jurken van Máxima in de nieuwste Vorsten of een smakelijk recept uit Foodies. Of je begint in de nieuwe Tommy Wieringa of Suzanne Vermeer. Je vindt het allemaal in deze gratis wachtkamer-app die werkt op basis van GPS, dus je ziet ter plekke of de app het ook doet in de wachtkamer waar jij zit te wachten.

 

 

 

Talloze bedrijven en (zorg)instellingen doen al mee en daar maakt deze digitale leesmap het wachten een beetje de moeite waard. Zo zijn het Erasmus MC en vervoerder Arriva al aanbieders van het enorm grote aanbod aan digitale tijdschriften, online boeken en luisterboeken. Met Wait hoef je even niet te denken aan je spannende afspraak bij de specialist of je wortelkanaalbehandeling bij de tandarts en kun je lezen terwijl je trein met vertraging wat later aankomt of als je bij de kapper wacht tijdens je verfbehandeling.

 

 

Ben je dan toch opeens aan de beurt, dan onthoudt de app waar je bent gebleven in het boek of tijdschrift zodat je een volgende keer dat je moet wachten gewoon verder kunt lezen. Om te kunnen lezen kun je in de app kijken of de locatie is aangesloten. Zit je in de bus, dan moet je het viercijferige voertuignummer dat rechts van de chauffeur staat even intoetsen.  

 

 

Dus nooit meer zo’n viezig en beduimeld oud tijdschrift in de wachtkamer maar gewoon op je mobiel kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Wait is verkrijgbaar voor Android en iOS en je kunt ‘m hier downloaden. Veel leesplezier!

 

Credits beeld: App Store

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit