Waarom iedere vrouw dit kleding­stuk in haar kast wil hebben

 

Met dit mooie weer ga ik graag naar buiten, fijn een stukje fietsen. Mijn hondje in de krat voorop en karren maar…

 

Op de fiets, dan zie je iets. Zeker met dit lekkere zonnetje maak ik graag een ritje. Takkie met wapperende oren voorop en de zon op m’n bol. Zaaalig!

 

Heel suf van me, maar als het wat frisser weer is vergeet ik me vaak in te smeren met een goede zonbescherming. Niet zo handig want die schadelijke uv-stralen branden dwars door je kleding heen waardoor je huid toch weer teveel zon krijgt.

 

Nou, daar heb ik dus iets op gevonden en handig dat het is! Ik trek altijd dit vrolijke lichtgewicht vestje uit de AIRism-collectie van UNIQLO aan. Gemaakt van superlichtgewicht ademend materiaal. Want als je zo in beweging bent is het wel fijn als je een beetje fris blijft nietwaar?

 

Maar het mooiste van deze stof is dat ie mij ook tegen die schadelijke uv-stralen beschermt. Het vestje heeft extra lange mouwen die ik over mijn handen kan schuiven en de capuchon beschermt mijn nek tegen de zon. Zo fiets ik mijn rondje zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik alsnog verbrand. Zo handig!

 

Dus ben je ook graag buiten, omdat je ook graag fietst of in je bootje vaart, of sport je het liefst in de buitenlucht? Dan wil je dit heerlijke vestje in je kast hebben. Je kunt kiezen uit 12 vrolijke kleurtjes dus er zit er vast wel eentje voor je bij. En die prijs, € 24,90, daar kun je niet voor sukkelen toch? 

 

De AIRism-collectie shop je bij de Internationale kledingretailer UNIQLO. Die hebben kleding in de maten XXS t/m XXL en dus voor ieder wat wils. Mannen, vrouwen, kinderen, je kunt er voor het hele gezin terecht. Shop online of in hun fysieke winkel in de Kalverstraat in Amsterdam.

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners. 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit