Waarom B&B Vol Liefde het leukste programma is

 

 

Jongens, Spuit 11 hier. Ik ben namelijk zo ongeveer de laatste van heel Nederland die het heeft ontdekt: B&B Vol Liefde is echt het allerleukste wat we momenteel op tv hebben.

 

 

 

Ja, ik meen dit. Daarom vond ik het ook helemaal niet erg dat het gisteren — weer — puur ellende was qua regen en kou, want dat had ik het ideale excuus om een marathon te kijken.

 

Want éven serieus, waar halen ze deze mensen vandaan joh? Elke aflevering sta ik weer met m’n mond opengevallen van verbazing te kijken. En ben ik erachter dat de kans dat je de liefde vindt bij een B&B-eigenaar echt nihil is.

 

Want serieus, het zijn bést eigenzinnige typetjes die meedoen. Ik bedoel, Jacob had het ook niet makkelijk aangezien die vier vrouwen veel liever met elkaar hangen dan ook maar een seconde met hem door te brengen — maar zelf is het nou ook niet de allersoepelste. En dan die Debbie. Echt, ik zou in m’n handjes knijpen met gasten als Melvin en Pascal. Die zonder klagen even allerlei kasten in elkaar zetten en alle kleine Kaa Uu Tee-klusjes in huis wel effe klaren. Zij klagen niet, Debbie des te meer. #justiceforMelvin

 

Maar, laten we wel wezen, de állerlastigste is nog wel Carolien. Bij haar kan je volgens mij echt niets goed doen. Ik was echt na de allereerste nacht met gierende banden die Alpen uitgeraced.

 

Dat dat dan juist gebeurde bij Vincent, brak wel weer een beetje m’n hart. Ik denk dat dat de enige deelnemer is die ik oprecht een leuke match vind verdienen. Een Kimberly. Serieus, die twee vind ik zo leuk samen. Wat een leuke meid ook. Door die twee heb ik weer een beetje vertrouwen in de liefde. Vertrouwen in dit programma.

 

Daarnaast hoop ik echt dat ik nooit, maar dan ook nóóit, zo collectief word afgewezen als bij Jacob het geval was. Jeeeezus, dat was even pijnlijke tv. Maar toch genieten. Kan nu alweer niet wachten op de aankomende week.

 

Beeld: RTL

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer