Vrienden met je ex

Het zal wel met een verkeerd karma te maken hebben, maar ik – Falder Sjaak – heb niks met ex-en

 

 

Het is weer zo’n trend: vrienden blijven met je ex. Get over it.

 

Ik heb het nooit begrepen. Je hebt een tijdlang een leuke vriendin en dan gaat het uit. Leuk geweest, maar nu gaan we beiden een andere weg.

 

MAAR NEE, DAN MOET JE NOG ZO NODIG AF EN TOE NAAR DE BIOS MET ELKAAR OF EEN WIJNTJE DRINKEN. JE BENT TOCH NIET VOOR NIETS UIT ELKAAR?

 

Mijn relaties zijn allemaal uit elkaar geknald als een doos slecht vuurwerk. Nooit meer iemand gezien. Ook niet echt spijt van gehad. O nee, niet liegen, 1 keer een ex terug gezien, maar toen hadden we ook binnen 10 minuten weer ruzie. Waarover? Over de reden waarom we uit elkaar zijn gegaan…

 

Je ex tegen komen…

 

 

Hier 5 redenen waarom het veel beter is elkaar zo snel mogelijk te vergeten.

  1. Je nieuwe vriendin wil geen vergelijkingsmateriaal. Voor je het weet ben je elke keer aan het uitleggen waarom je jouw ex nog ziet. Wat mis je dan in je nieuwe? Ik hoor het haar al zeggen…
  2. Tijdverspilling. Tijd die je beter in je nieuwe relatie kunt investeren. In de praktijk is het vaak een herhaling van zetten. Vergeet niet: vrouwen hebben een weergaloos geheugen. Zoals toen jullie ruzie hadden op 11 augustus 2011. Komt allemaal terug en kan tegen je worden gebruikt.
  3. Je hebt genoeg vrienden. Het is natuurlijk best prima als je veel vrienden hebt, maar wil je jouw ex als vriend erbij houden? Moet je ook weer ‘onderhouden’. Ze is toch niet voor niks je ex?
  4. Bespaar je de drama’s. Als je vrindjes blijft, kun je nooit echt loslaten. Stel je voor dat je weer verliefd wordt!
  5. Seks met je ex wil je gewoon niet. Want je weet al hoe dat is. En was. En o ja, waarom het niet meer werkte. Het is nou juist tijd voor een nieuwe dame met andere fantasieën.

 

Door: Redactie Falder