Voor zover ik me kan herinneren…

 

… heb ik nog nooit een valentijnscadeau gekregen. Al zou ik natuurlijk wel weten wat ik zou willen. Zo ben ik dan ook wel weer. 

 

 

 

Niet dat ik nou een giga verlanglijst ga oplepelen hier, maar een paar suggesties heb ik wel, haha. Dat zal altijd iets in de trant van verwennerij zijn. Bloemen, een geurtje, een zeepje, bubbels, sieraden (daar heb ik straks een leuk nieuwtje over), een lekker etentje of een heerlijke staycation. Dat laatste kreeg m’n Finse vriendin voor haar verjaardag. Een leuk en luxe hotel, eigenlijk niet zo ver van haar huis in Helsinki, zodat je niet hoeft te reizen en er verder ook niets voor hoeft te doen. Behalve relaxen en genieten van wat er voor je klaargezet wordt. Ze had een prachtplek in haar eigen stad. Met een groot balkon. Waar je op dit moment in het ijskoude Finland natuurlijk helemaal niets aan hebt. Maar vanuit bed kon je ook al genieten van de skyline met een bevroren zee op de achtergrond.

 

Nou, zoiets en dan aan zee graag, dat lijkt me wel een leuk valentijnscadeau. Of een prachtige bos geurende mimosa of romantische rozen en dan die rozen van Bloomon, die vind ik zo mooi.

 

 

Iets heerlijks van Jo Malone mag het ook wel zijn. Mijn favoriete geur van hen is Lime, Basil & Mandarin, maar iets uit de nieuwe Magnolia-lijn zou ik ook wel willen. Heb ik nog niet geroken, lijkt me heerlijk.

 

 

Of een sieraad. Voor mij liefst goud(kleurig).
Als jij nou toevallig ook een sieraad zou willen (of weg zou willen geven) dan heb ik iets leuks voor je. Vijf lezeressen mogen namelijk een ketting uitkiezen uit de Lucardi-collectie. Ik zou voor de gouden met de letter F gaan natuurlijk.

 

 

 

Als je nou alvast kiest wat je wilt en dat meteen bij je reactie op Facebook zet, dan kan het misschien nog net voor Valentijnsdag bij je thuis zijn. Je kunt hier kiezen: Lucardi. Ik zie je reactie op Facebook wel verschijnen.

 

En let op

 

Voor morgen reageren, want morgenochtend maak ik de vijf winnaars al bekend op Facebook. Als je een van de winnaars bent. wil ik zo snel mogelijk je reactie per mail krijgen, want de adressen gaan morgenmiddag al door naar degene die voor de verzending gaat zorgen.

 

Heel veel succes!

 

En liefs van Franska

Door: Franska

Afbeelding van Franska