FRANSKA X NIVEA

 

Dit is de beste oplossing tegen die pigmentvlekjes in m’n hals

 

O wat was het afgelopen zomer fijn in de zon. Maar nu de herfst in volle gang is krijg ik de schrik van m’n leven…

 

De afgelopen zomer was er eentje met de meeste zonuren sinds jaren. En als ik dan toch een stukje moest tikken zat ik lekker buiten in het zonnetje. Inmiddels heb ik afscheid van mijn zomerglow genomen maar ik schrok toen ik laatst in de spiegel keek.

 

Verrek, dacht ik. Heb ik nou opeens vlekken in m’n hals? In eerste instantie kon ik mijn ogen niet geloven. Dus leesbrilletje op, vijf keer vergrotende spiegel erbij en ja hoor: tussen mijn oren en kaaklijn grijnsden de ouderdomsvlekjes me tegemoet.

 

 

Het waren echt geen schattige sproetjes te noemen, dit was hyperpigmentatie van de bovenste plank. Gelukkig zijn ouderdomsvlekken onschuldig en veranderen ze later ook niet in iets kwaadaardigs. Maar ik baalde er wel behoorlijk van, ik vind ze gewoon niet mooi.

 

Als ik heel eerlijk ben is het ergens wel mijn eigen schuld. Als jonge blom was ik dol op zonnen en sloeg ik in de winter mijn wekelijkse zonnebanksessie niet over. Wist ik veel dat ik daar dertig jaar later last van zou krijgen. Want door dat veel te veel aan uv-straling zijn mijn pigmentcellen beschadigd, met die vervelende vlekjes tot gevolg. Nou ben ik heus geen ijdeltuit, maar die vlekjes moesten weg. En snel een beetje.

 

Dus zocht ik naar een crème die niet alleen maar iets belooft, maar echt werkt. Nou gebruik ik al sinds ik ooit begon met smeren NIVEA want dat is erg mild voor mijn gevoelige huid. Zij hebben een nieuwe lijn: CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot. Speciaal voor vrouwen zoals ik die last hebben van die vervelende hyperpigmentatie als gevolg van huidveroudering. Die mocht ik van NIVEA de afgelopen vier weken testen.

 

 

Deze CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Dagcrème gebruik ik in combinatie met het CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Corrigerend Serum voor een extra boost. Mijn redders in nood werken juist daar waar het nodig is: op de bestaande pigmentvlekjes, zodat die lichter en kleiner worden. De experts van NIVEA hebben jarenlang onderzoek gedaan naar het enzym dat verantwoordelijk is voor de melanineproductie. Er zijn daarna meer dan 50.000 moleculen op het enzym getest en het 630ste molecuul was het meest succesvol. Vandaar de naam van dit revolutionaire ingrediënt: LUMINOUS630.

 

Het celactiverend hyaluronzuur en de vitamine E zorgen er in deze nieuwe crème en serum voor dat de melanineproductie in mijn huid weer normaal wordt en er ook geen nieuwe vlekjes meer bijkomen. De de hoge SPF50 bescherming in de dagcrème houdt ook nog eens de schadelijke uv-straling door de zon tegen.

 

 

De producten zitten in een handig pompje waardoor je altijd de juiste hoeveelheid op je gezicht aanbrengt. In de ochtend gebruik ik eerst het serum en daarna de crème. Ze hebben een fijne geur en smeren makkelijk uit waardoor de werkzame stoffen snel in mijn huid worden opgenomen en ik niet lang hoeft te wachten om me verder op te maken. Voor ik ga slapen breng ik het serum nog een keertje aan op mijn schone gezicht. De dofheid van mijn huid verdwijnt en ik krijg er een zachte glans voor terug. Geloof het of niet, de vlekjes worden echt minder. Kijk maar. Dus je begrijpt: ik smeer nog even door.

 

Je moet het dak repareren als het droog is. Deze herfst en winter ga ik mijn pigmentvlekjes te lijf zodat mijn huid er al voor de komende zomer weer stralend uitziet. En om jou te laten zien dat de dagcrème en het serum echt werken laat ik je over acht weken het eindresultaat zien. Beloofd!

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit