Virgin River komt met een vierde én een vijfde seizoen

 

En wij geven je vast wat lekkere weetjes…

 

 

Dat is nog eens lekker nieuws op de dinsdagochtend. Niet een vers seizoen, maar hatsekiedee, meteen twee nieuwe reeksen op de rol. Daar kunnen de makers van Grace and Frankie nog iets van leren, die een nieuw seizoen met een karige vier (of waren het er vijf?) afleveringen afdoen. Dat is geen onmenselijk idee.

 

De serie, die gebaseerd is op de boekenreeks van Robyn Carr (waarvan er trouwens 13 miljoen verkocht zijn), vertelt over het leven van Melinda die in een piepklein plaatsje aan de slag gaat als verpleegster en verloskundige en hoopt om daar het leed uit haar verleden achter zich te laten. Dat dat niet lukt, zal je niet verbazen.

 

Wist je trouwens dat:

  • Virgin River niet bestaat maar een fictief plaatsje is?
  • Het gefilmd is in Canada en eindelijk eens niet in LA?
  • Jack’s Bar niet echt bestaat, maar dat het exterieur is gefilmd bij The Watershed Grill in British Columbia’s Brackendale. Als je daar gaat eten, heb je dezelfde prachtige uitzichten als in de serie.
  • De cabin van Mel eigenlijk een hutje was van een van de ‘caretakers’ van de natuurparken aldaar? Omdat ze die zo vaak gebruikten hebben ze ‘m helemaal herbouwd voor tv-doeleinden.
  • In de boeken er veel eerder horizontale activiteit was tussen Mel en Jack dan in de serie? Daar wilden ze de spanning lekker opbouwen.

 

Wanneer de nieuwe seizoenen te zien zullen zijn is nog niet bekend, maar dat zal wel 2022 worden.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach