Vier smaakvolle kamers in een authentiek Twentse boerenschuur

 

En een nachtje met ontbijt voor z’n tweetjes in één van die kamers kun je winnen.

 

Wie niet van rust en natuur houdt kan het beter ergens anders zoeken dan in deze boerenschuur, met zijn vier smaakvolle kamers en een heerlijke ruimte waar het ontbijt wordt geserveerd, een boek kan worden gelezen of een drankje kan worden genuttigd.

 

De boerenschuur van weleer hoort tot boerderij De Ziel en die hoort weer tot Landgoed Westerflier. Het landgoed wordt omgeven door verschillende andere landgoederen met kastelen of havezaten, waarvan de meeste nog bewoond zijn. Vanuit de boerderij wandel je zo naar de bronnen van de rivier de Regge en kun je kiezen uit verschillende fietstochten. De Zes-Kastelen-Route en de Vijfsterren-Route zijn bijvoorbeeld erg de moeite waard. In Diepenheim, de gemeente waar Gastenboerderij De Ziel staat, is een kunstroute uitgezet en in de omgeving zijn ook verschillende tuinen die opengesteld zijn voor bezoekers, meerdere restaurants, een zwembad en de Twentsche Golfclub (18 holes).

 

 

 

 

De Ziel is overigens ook erg geschikt voor groepen tot twaalf gasten, in welk geval gebruik van de goed ingerichte keuken en gemeenschappelijke ruimte inclusief is. Nog even over de kamers, die zijn allemaal verschillend ingericht, doch stuk voor stuk ruim, en voorzien van aparte zithoek en fijne badkamer.

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting voor z’n tweeën, met ontbijt.

 

Veel plezier alvast!

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Gastenboerderij de Ziel in Diepenheim, telefoon +31 6 23663463.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans