Vet lekker: een Sinterklaas kroket letter

 

Sinterklaas is nu af wat mij betreft, als in: strik d’r omheen, klaar. Zoet is lekker maar zout nog beter, dus waar kamp Chocola, Pepernooten Banket al dagen lang op hun wenken bediend worden door Suiker Piet, is hier de genadeloze comeback van Hartige Piet: een letter van Kroket!

 

Oh, kom nóu ‘s kijken! Een lèhètter van krokèhèt…

De eigenaren van de Croquetten Boutique in Utrecht bedachten de letter en ontwikkelden hem voor oven en airfryer. Altijd bezig met de vraag hoe ze mensen op méér momenten aan de kroket kunnen krijgen, is het feest dat Nederland al jarenlang het meest bezig lijkt te houden natuurlijk een uitgelezen kans. Want als er íets is dat verbindt, is het eten toch?

 

Smaakjes
Er is een oldskool draadjesvlees variant, een vegetarische met oude kaas, en een zoete met mokka en hazelnoot. Ook is ie behoorlijk groot, dus mocht je in een goedheilige bui zijn en zin hebben om te delen, dan kom je zelf nog niks tekort.

 

Hij komt, hij komt…
… op 1 november in de winkel te liggen. Dus haast je dan naar Utrecht, dan ben jij straks helemaal een Sinterbaas met deze pretletter in je zak.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav