Op het circuit wil het, letterlijk, nog wel eens botsen. Lewis Hamilton is de beste F1 driver ooit, met zeven wereldtitels in de zak van zijn racepakje, maar Max zit hem op de hielen.

 

 

 

We nemen eens even de stand door op het vlak van vrouwen, financiën en Instagram.

 

Wie is het rijkst?
Toch wel Lewis. Hij verdient per jaar een ‘keurige’ 55 miljoen euro, exclusief bonussen en commerciële deals, en heeft inmiddels zo’n 350 miljoen bij elkaar gestuurd.

 

Max komt natuurlijk nog maar net om de bocht gluren, dus zijn vermogen wordt geschat tussen de 65 en 92 miljoen. Zijn vorige salaris was 20 miljoen per jaar en ‘men vermoedt’ dat hij nu 40 miljoen per jaar krijgt bijgeschreven. Daar komen nog wat samenwerkingen bij zoals Jumbo en andere commerciële deals, dus Max gaat in de zevende versnelling richting de 100 miljoen.

 

Wie heeft de meeste meisjes?
Lewis heeft een stevige carrière als het gaat om het daten van fameuze vrouwtjes. Rihanna, Winnie Harlow, Rita Ora, Nikkie Minaj en Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls. Op dit moment is hij single.

 

Max heeft ook heus niet stilgezeten waar het de horizontale activiteit betreft, maar heeft minder beroemde vrouwen aan zijn zijde gehad. Al is zijn huidige liefde, Kelly Piquet, de dochter van coureur Nelson Piquet, in alle opzichten een match made in heaven (knap, dochter van een beroemde racer en zelf geracet hebbend), dus ik hoop dat dit een blijvertje is.

 

Instagram
Beide mannen zijn actief op social media. Max heeft 5,8 miljoen volgers en Lewis (plant-based en een dierenvriend, zoals te lezen in zijn Insta bio) topt Max toch nog even met 23,8 miljoen. Maar hé, Max is 22 en kan bijna zijn DRS uitzetten om Lewis in te halen.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach