Verdrietig nieuws voor Hans uit Boer Zoekt Vrouw

 

Zijn vrouw Anneke werd in oktober ernstig ziek. Helaas is ze op Nieuwjaarsdag overleden aan de gevolgen van lymfeklierkanker. Ze is maar 59 jaar geworden.

 

Hans, een alleenstaande boer met vier kinderen, werd dolverliefd op Anneke, een alleenstaande moeder, ook met vier kinderen. Samen met hun grote gezin hebben ze mooie jaren beleefd. Ze waren ook de trotse opa en oma van een aantal kleinkinderen.

 

Presentatrice Yvon Jaspers is ook ontdaan. ‘Ik herinner me nog zo goed twaalf jaar geleden. Ze waren een prachtig stel.’ Ze vervolgt: ‘Elk seizoen kwam Anneke trouw mee naar het Boer Zoekt Vrouw-feest. Enthousiast vertellend over haar kleinkinderen. Zo betrokken en liefdevol. Het is intens verdrietig dat Hans en de kinderen haar nu al moeten missen… Wij wensen hen heel veel sterkte.’

 

Anneke is inmiddels in besloten kring gecremeerd.

 

 

Bron: Boer Zoekt Vrouw – KRO-NCRV

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit