Franska x Clay and Glow

Verantwoorde beautymerken hoeven niet saai te zijn

 

Kijk maar eens naar Clay and Glow.

 

 

Er zijn veel, heel veel beautymerken. En in ons streven bewuster om te gaan met de aarde en met onszelf, kiezen we tegenwoordig vaak voor verantwoorde beautyproducten, zonder kleur- en geurstoffen, niet op dieren getest en met zo min mogelijk andere kunstmatige toevoegingen.

 

Vaak vind je deze producten in tubes of pompjes, zodat alles hygiënisch kan worden aangebracht en meestal, waarschijnlijk om de pure vorm en zuiverheid van het product te onderstrepen, is de vormgeving van tube en fles ook minimaal: wit en, tsja, zonder iemand te willen beledigen, ook wel een tikje saai.

 

 

En dat is jammer want je wilt toch wel een beetje feest in de badkamer en in je beauty-boudoir.
Dat was precies wat Julia Veer, founder van Clay and Glow, voor ogen had toen ze begon met haar verantwoorde (vegan en cruelty free) beautymerk, dat inmiddels is onderscheiden met een beauty award. Het moest goed zijn, zo natuurlijk mogelijk, maar ook een feest om naar te kijken en te gebruiken. Daarom heeft Clay and Glow een extreem hippe en sprankelende verpakking. Alle producten (het beroemde kleimasker, het vitamine C-serum, de straw-jelly cleanser, de hyaluronic acid toner en ga zo maar door) zitten in de mooiste flacons en tubes, die als steunkleur een roze hebben, zo mooi dat je er je hele muur mee wil behangen, gecombineerd met zwart voor een coole bite. Het merk is net als Julia zelf: sprankelend, doeltreffend, knap en gericht op succes. Want als prijswinnend beautymerk is Clay and Glow hard op weg de wereld te veroveren.

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners. 

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach