Vandaag is een mooie dag voor Meghan Markle

 

Het tij kan ook keren, zo laat Meghan Markle vandaag zien. Want als iemand veel over zich heen gekregen heeft — waarvan 99 procent negativiteit — dan is zij het wel.

 

 

 

Maar ook Meghan laat zien: iets met zelf de slingers ophangen. En dat doet ze vandaag denk ik letterlijk, maar sowieso is het een goede dag voor Meghan. Wat zeg ik? Een goede week.

 

Gisteren kwam al naar buiten dat Meghan een eigen kinderboek op de markt gaat brengen. Een verhaal over de speciale band tussen de vader en zijn kind, vanuit het perspectief van de moeder. Het boek gaat The Bench heten en komt al op 8 juni uit. Haar inspiratie zou haar eigen gezin zijn, en het boek is geïllustreerd door Christian Robinson, die eerder werkte voor Sesamstraat en Pixar.

 

Maar dat was gisteren. Vandaag gaat het ook gewoon hartstikke goed, want Archie is namelijk twee jaar geworden, vandaar de eerder genoemde slingers. Hoe snel is dat gegaan trouwens? Voor mijn gevoel was ze gisteren nog zwanger van ‘m, maar inmiddels is hij alweer twee en krijgt hij er al bijna een zusje bij.

 
Grote kans dat dat niet het enige is waar vandaag eventueel op geproost wordt; de rechtszaak tegen de Daily Mail is ook eindelijk klaar én die heeft ze gewonnen. Meghan had een zaak aangespannen tegen dit Britse tabloid, omdat zij de brief van haar vader hadden gepubliceerd. Je weet wel, de brief die Meghan zelf schreef naar haar vader en die hij vervolgens voor publicatie doorgaf aan de Daily Mail. Niet heel chic, nee.

 

‘I share this victory with each of you, bedauwde we all deserve justice and truth, and we all deserve better,’ zei Meghan in een statement hierover. ‘I particularly want to thank my husband, mom, and legal team, and especially Jenny Afia for her unrelenting support throughout this process.’

 

Alleen maar goed nieuws dus deze week, al zal Archies birthday wel het allerleukste zijn voor de familie. Het gaat in ieder geval niet onopgemerkt voorbij, ook niet bij zijn royal familieleden; op Insta regent het namelijk felicitaties.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse)

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer