Van zo’n ding kun je helemaal gek worden

 

Hoewel… ik heb nu iets ontdekt, word ik alleen maar supervrolijk van. Keer op keer. Moet je even zien.

 

Ken je hem nog? De zingende vis? Toen ik hem voor m’n verjaardag kreeg moest ik er heel erg om lachen. Ook als de kat erlangs liep en ikzelf ergens anders was. Ik lag steeds opnieuw dubbel. Ook die stomme kop die ineens naar je hapt. Maar na een paar weken ging het ding toch knap irriteren. Dus werd het beest steeds vaker op ‘off’ gezet. En ik heb geen enkel idee waar ie eigenlijk gebleven is. Maar goed ook. Anders hangt ie binnenkort weer te blèren.
 
Komen er een tijdje geleden weer vrienden met zo’n geluids-ding aanzetten, dat reageert als je erlangs loopt. En hij gaat trouwens ook regelmatig af als je niet langsloopt. Ik vond ‘m er meteen heel mooi uitzien, maar ik zag de bui eigenlijk al een beetje hangen. Dat wordt binnenkort weer een irritatie-moment van jewelste. Maar ik word er toch een partij gelukkig van. Al heeeeel lang. En echt keer op keer. Het verveelt geen moment. In wat voor bui ik ook ben. Sterker nog, ik loop er regelmatig expres even langs voor een extra geluks-hormoon-boost. En ik weet nu al zeker, mocht ie ooit kapot gaan, dat ik meteen weer een nieuwe wil. 
 
Hij maakt een prachtig geluid van zingende vogels, net alsof je bij het krieken van de dag door een zonnig bos loopt. Ik heb hem maar even gegoogeld, dan weet je waar je deze geluks-boost kunt scoren. Dus als je jezelf nog een cadeautje beloofd hebt… moet je dit eens proberen. Krijg je zeker geen spijt van.

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska