Van welke afdeling ben jij?

 

O nee, wacht. Dat heet tegenwoordig anders. Je bent ‘team’ zus of ‘team’ zo.

 

 

Ik zal het dus maar even op eigentijdse wijze aan de kaak stellen. Ben jij team rooibos of team normale thee? Oeps… nu spreek ik m’n oordeel al uit geloof ik. Nou, dan weet je dat ook maar meteen. Ik begrijp helemaal niet dat iemand rooibosthee lekker kan vinden. Heb het heus wel geprobeerd. Heb er maar een woord voor: gatsie. Vandaar dat ik me waarschijnlijk ook nog nooit aan het hoog opgehemelde ‘macha’ heb gewaagd. 

Maar ineens…

Hatsjikidee. Ik kreeg een doosje opgestuurd van een nieuw merk huidverzorging, of ik het wilde testen. De essentials productlijn van Dore Rooibos. Nou, dat kon wel even wachten, dat testen, leek me zo. Rooibos, niet mijn ‘cup of tea’ zeg maar. Totdat ik het een beetje onbeleefd begon te vinden, want een gegeven paard, etc.

 

Maak ik de purifying face wash open, ruikt me dat toch een partij lekker. En voelt het ook nog eens lekker aan. Dus meteen maar even de lightweight dagcrème geprobeerd. Smeert lekker uit, trekt meteen in de huid en ruikt gewoon heerlijk, helemaal niet die lucht die ik niet lekker vind aan rooibos. Misschien herkennen rooibos-liefhebbers er wel die lucht in, maar ik ruik vooral een heerlijke thee-achtige geur. Mjam.  

 

Met andere woorden: heerlijk die nieuwe lijn. 

 

De producten zijn helemaal vegan lees ik, vrij dus van dierlijke grondstoffen en niet op dieren getest. Ik heb ze dus maar even op mezelf getest. En het verpakkingsmateriaal van de Dore Rooibos-producten wordt gemaakt uit suikerriet. 

 

Vond ik wel grappig, die combi: thee met suiker. Zou je niet zeggen als je het ziet.

 

 

Je kunt het dus rustig kopen, krijg je absoluut geen spijt van. Of even wachten of je het hier gaat winnen, want ik heb twee prachtpakketten weten te schnitzelen om te verloten. 

 

In het win-pakket zit:

  • De rooibos deepclean Facewash 120 ml (€19,-)
  • De soothing face toner, die helpt om de laatste restjes make-up en vuil te verwijderen en meteen de huid hydrateert (€19,-)
  • De gentle face scrub (€25,-)
  • En de lightweight day cream booster (€30,-)

 

Dus, wil je net als ik deze lekkere producten testen? Reageer dan even onder dit bericht op Facebook. Volgende week maandag maak ik de winnaars bekend. Houd het goed in de gaten volgende week. Ik duim voor je.

 

En ik wens je een heerlijke week,

 

Liefs van Franska 

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska