Vakantie winnen?

 

Moet je eens kijken wat voor verrassing ik voor de tweede dag op rij voor je geregeld heb. En je mag zelf uitkiezen ook nog.

 

 

 

Als je naar Franska.nl gaat zie je het deze week meteen aan m’n tekening. Het kan niet anders dan dat ik de allerleukste herinneringen koester aan kampeervakanties. En dan van de primitieve soort. Nou ja, primitief… daar dachten wij toen heel anders over, ik vond een tent met een slaap-compartiment-binnentent het toppunt van luxe en als je dan nog een tafeltje en twee krukjes had, was het een paleis, maar daar wordt tegenwoordig toch echt anders over gedacht.

 

 

 

 

Wat ik trouwens ook heerlijk vind aan kamperen, is die natuur en buitenlucht die je voortdurend om je heen hebt. Dat is eigenlijk het allermooiste. Ik zou in staat zijn ons tentje alleen daarom al nog een keer voor een nachtje in m’n eigen tuin op te zetten.

 

Ach… memories. Tegenwoordig is kamperen een combinatie van én een vakantie in de natuur én een luxe verblijf geworden. Niks haringen krom slaan op een kei, luchtbedden oppompen, scheerlijnen straktrekken en geultjes graven tegen de stortbui. Kijk hier maar.  Wow toch? 

 

Tadaaaa, surprise surprise… zoiets heerlijks heb ik dus vandaag voor je geregeld. Tenminste, als je wint. Je kunt zelf kiezen wat het worden gaat, want ik mag een glampingvoucher van Vacanceselect ter waarde van driehonderdvijftig (!) euro weggeven. Hoef je alleen nog maar even rond te snuffelen op de site.

 

In hun aanbod vind je vijftien Europese landen met de mooiste vakantieparken, dus er zit altijd een topbestemming voor je tussen. Ze zijn ook specialist op het gebied van glampingvakanties, dus je kunt ook nog eens kiezen uit een enorm aanbod aan campingaccommodaties. Wat dacht je van de Lodgesuite met een heus bad op pootjes? Of lekker sterren kijken vanuit de Airlodge? Veel te veel keuze om alles op te noemen. Misschien moet je even lekker zelf gaan snuffelen. 

 

Wil je winnen? Gewoon een berichtje op m’n Facebookpagina achterlaten, of als je geen Facebook hebt een mailtje naar winnen@franska.nl. Volgende week maak ik de winnaar bekend. 

 

Heel veel succes!

Door: Franska

Afbeelding van Franska