Deze uitjes wil je niet missen

 

Pak je agenda er maar snel bij. Of je nou aan het kerstshoppen bent in Rijswijk, schaatsen naast het strand van Scheveningen of heerlijk eet in hét hipste restaurant van Amsterdam, deze uitjes zijn gegarandeerd een succes. 

 

 

‘Pink is not just a color, it’s an attitude’ is dé slogan van Mama Kelly’s mooie nieuwe restaurant in Amsterdam. Het restaurant opende haar deuren op 13 november en reserveringen stromen al snel binnen. Wil jij ook langs dit bijzondere restaurant? Kijk snel hier en maak een reservering.

 

De bijzondere juwelenbeurs ‘Het Juweel Rotterdam’ vindt dit weekend voor het eerst plaats in het Wereldmuseum in Rotterdam.

 

Het Amstel Boathouse lanceert het hartverwarmende Winter Delight in de koude decembermaand. Ben jij er aankomende zaterdag bij? Koop dan hier je kaartjes.

 

Morgen vindt de finale van de spannende kookwedstrijd ‘De Allerbeste Kok’ plaats. Sla wat wijn en lekkers in en neem een plekje voor de buis. Genieten maar. Kijk hier voor meer informatie.

 

Met de Miracle of Lights-show in attractiepark Slagharen veranderen duizendend lichtjes het park van het ene op het andere moment in een sprookjesachtige omgeving. Wil jij er ook bij zijn? Kijk dan hier.

 

Wil jij dit weekend heerlijk schaatsen naast het strand? Of een lekkere warme chocolademelk drinken op een van de verwarmde terrassen ernaast? Kom dan naar Cool event in Scheveningen. Kijk hier voor meer informatie.

 

Op de Winter Fair in Rotterdam vind je dit weekend workshops, modeshows, optredens en stands voor een heerlijk dagje weg. Wil je dit niet missen? Kijk hier.

 

Moet jij je kerstshoppen voor de kerstdagen nog doen? Ga naar Meesterlijk in de Westergasfabriek in Amsterdam.

 

Bij de Neuzelbeurs in De Broodfabriek in Rijswijk vind je meer dan 350 kramen met de leukste koopjes. Heerlijk voor een gezellig dagje weg. Kijk hier voor meer informatie.

 

De grootste vlooienmarkt in Noord-Nederland vindt dit weekend plaats bij het WTC Expo in Leeuwarden.

 

Voor een dagje lekker snuffelen stap je in de auto naar de Snuffelmarkt in de IJsselhallen in Zwolle.

 

Tijdens het Wintercollectie festival in Utrecht vind je verschillende theateroptredens van jong talent.

 

De door het publiek geprezen muziektheatervoorstelling ‘In bed met Dietrich en Piaf’ geeft extra kerstvoorstellingen op 24, 26 en 27 December. Koop hier snel je kaartjes.

 

Ontdek de 9 sprankelende kerstmarkten in Nedersaksen. Voor tickets en meer informatie klik hier.