Try & test zelf: superfood voor de huid

 

Anita: Een masker dat zuiverend zeewier combineert met een krachtig anti-aging serum, wie zou dat niet willen testen?

 

Niets fijner dan op zo’n saaie winteravond genieten van een heerlijk masker. Ik ga met een masker meestal in bed liggen, en wil daarna nog maar één ding… slapen. Maar veel beter is het om het masker te gebruiken in de ochtend of natuurlijk voordat je uitgaat. Je huid is namelijk het mooiste direct na het masker. In 15 minuten heb je een stralendere en gladdere huid, en dit effect kan tot 72 uur duren. Het Sea Kelp Leave Face Mask is gemaakt van met de hand gesneden pure kelpbladeren, die vervolgens gedrenkt worden in een hydraterende essentie vol met biologische plantaardige extracten. De zeekelp in het masker vermindert onzuiverheden en heeft een verkoelend effect op de huid. Door het anti-aging serum wordt de huid verstevigd en de fijne lijntjes en rimpels verminderd. De gefermenteerde chlorella repareert en verzacht de huid. Het opdoen van het masker is gewoon al heel erg lekker, en die mooie huid erna is een cadeautje toe, zal ik maar zeggen.
 

ZELF PROBEREN?

Doe mee met onze winactie en maak kans op deze Sea Kelp Leave Face Mask van Starskin t.w.v. €14,95.
 

ZO MAAK JE KANS!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set. Reageren kan tot 18 januari 2017.

 

Homepage sfeerbeeld: karinecandicekong.com

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs