Trillende spijkerbroek tegen burnout

 

Gisteren vond de grote CES techbeurs in Las Vegas plaats. En er zijn weer veel bijzondere uitvindingen op de markt gekomen. Zo gaat er bijvoorbeeld een video van paal-dansende robots viraal. Ja, echt. Maar er werd ook een hele… Euhh… Hippe en zeer aparte spijkerbroek uitgevonden. 

 

Wat deze spijkerbroek zo bijzonder en high-tech maakt? Hij trilt. Wat? Een trillende broek? Ja. En dan niet vanwege de reden waar je nu misschien meteen aan denkt. Nee, deze spijkerbroek zorgt er juist voor dat je nooit meer te laat komt, wijst je de weg, en voorkomt een burn out. En dat allemaal door die trilfunctie. Fantastisch toch?

 

De Franse start-up, Spinali Design, heeft deze spijkerbroek ontworpen. Ze denken dat het dé trend van 2018 gaat worden. Je hoeft namelijk over veel minder na te denken als je hem draagt. Dat zorgt ervoor dat je minder op je telefoon hoeft te kijken. En dat is nou precies de reden dat hij een burn out voorkomt. Lekker ontspannen terwijl je nog steeds wel bereikbaar bent dus. 

 

Je hoeft zelfs niet bang te zijn om de broek aan te trekken in ons regenachtige kikkerlandje. Hij merkt namelijk meteen op wanneer er water in de buurt is. Dan zet de batterij zich uit zichzelf uit. Pfff, toch knap.

 

Wat mag zo’n broek kosten? Wel 78 dollar. Maar dan heb je ook wat, toch? Helaas moeten de mannen nog even wachten op deze speciale broek, hij is alleen voor vrouwen te verkrijgen. Benieuwd naar hoe hij eruit ziet? Kijk maar even hieronder. 

 

Ligt hij bij jou al bijna in je shoppingmandje? 

 

 

 

 

Door Danique van Leeuwenstijn