Touch of pink

 

Met deze prachtige kerstbal met gouden sterretjes fleur jij je kerstboom helemaal op en steun je tegelijkertijd een supergoed doel.

 

 

Ik betrap mezelf soms op het te druk bezig zijn, met onder andere mezelf, waardoor ik niet altijd besef wat zich allemaal nog meer afspeelt in de wereld om mij heen. Af en toe is het nodig om even stil te staan bij een ander. Een zogeheten wake-up call zet mij dan ook altijd met mijn beide beentjes weer op de grond. Dat vind ik erg belangrijk. Om deze reden vind ik acties waarbij ik geld uitgeef aan iets waar ik zelf plezier aan beleef en tegelijkertijd ook een goed doel steun, een supermooi initiatief. Zo’n goed doel is Pink Ribbon. Ken je vast wel.

 

Dit jaar heeft Pink Ribbon weer iets nieuws in petto dat jouw kerstboom doet stralen en tegelijk ook heel veel vrouwen in Nederland. Voor vijf euro kun je een prachtige kerstbal aanschaffen. Van dit bedrag gaat er twee euro naar Pink Ribbon. Je steunt hiermee superbelangrijk borstkankeronderzoek. De kerstbal is te koop in de winkels van Hunkemöller en online

 

Pink Ribbon biedt nog meer feestelijke producten aan waarmee je het goede doel steunt, zoals een agenda, kerstzegels en armbandjes.

 

Zo heb je ook een beetje een roze kerst, mocht die witte kerst er weer niet inzitten dit jaar.

goude kerstbal pink ribbon
 

Bron beeld: Hunkemöller

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts