Groene Vingers in Delft

 

Maartje: Decoreer je huis en/of tuin met de mooiste platen, boeketten en andere decoratie. Of verbreed je kennis en ga voor een workshop!

 

 

Tegenwoordig hebben we aardbeien in januari en wie in oktober ranonkels wil, kan hoe dan ook ergens terecht. Maar wie met de seizoenen mee werkt, net als vroeger, plant in de herfst, als de grond nog warm is, zijn bollen om er in het voorjaar van te kunnen genieten. Met dat in het achterhoofd komt de opening van Delfts leukste nieuwste precies op het goede moment – kan geen toeval zijn. Groene Vingers, daar hebben we het over, is een stadstuin en woonwinkel in één. Een zaak met een overdaad aan planten, interieur-hebbedingen en leuke cadeau-ideeën. De stadstuinwinkel wordt gerund door een bloemist die je met liefde van stylingadvies voorziet als je door de bomen het bos even niet meer ziet. Ze verkoopt van alles, van minicactussen tot grote kamerplanten met tropische bloemen, maar laat je niet aan je lot over wanneer je de deur uitstapt met je nieuwe groen: je kunt bij Groene Vingers namelijk ook groenworkshops volgen. De do’s en don’ts over planten, maar ook een cursus om van die leuke macramé plantenhangers en andere touwversieringen te maken. 

 

Ze verkoopt van alles, van minicactussen tot grote kamerplanten met tropische bloemen

 

Toch te enthousiast geweest in je groene bui? Geen zorgen, Groene Vingers heeft een bezorgservice. En over ‘groen doen’ gesproken: woon je niet al te ver weg (lees: op fietsafstand), dan mag je gratis de Groene Vingers-bakfiets lenen om je nieuwe planten naar huis te fietsen. groenevingersdelft.nl

 

Bart @ Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.