Tony’s komt opnieuw met een nieuwe smaak! 

 

Het is pas oktober en de Sinterklaasgekte is al in volle gang. Heb jij de kroketletteren pepernoten pindakaasal geproefd? Je kunt nu ook dit lekkers aan je boodschappenlijst toevoegen en wel van onze grote vriend Tony’s Chocolonely. Want ja, ze komen wéér met een nieuwe smaak! 

 

 

Hoe de bedenkster van de Tony smakennog niet tonnetje rond is is mij een raadsel. Want ieders favoriete choco company komt, opnieuw met een nieuwe smaak. Dat doen ze vaker dan Oprah Winfrey auto’s uitdeelde en ik vind dat helemaal prima.

 

Hoor wie klopt daar?
Wat dacht je van witte chocolade met pepernoten?! Je hoeft niet lang na te denken om te realiseren dat dit een heerlijke combinatie is. Ik kan ieder geval niet wachten om deze reep in mijn schoen te krijgen. De witte chocolade van Tony’s is sowieso al heerlijk, laat staan met die crunch van die oude vertrouwde pepernoot. Dank u Sinterklaas!

 

De S van superstrak lichaam
Extra leuk; deze nieuwe smaak komt in de letter S! Daarnaast komen ook de witte chocolade en all time favorite karamel zeezout in de letter S. Een topcadeau voor Sharon, Sophie, Sander, Sjaak, Shinta, Sjoerd of je Saaie buren, Strontvervelende neefje en Superlieve vriendje. Die S van Superstrak lichaam komt dan volgend jaar wel weer.

 

Let op! De voorraad is beperkt. Zorg dus dat je ze snel in huis haalt, in ieder geval op tijd voor pakjesavond.

 

 

Door: Redactie FavorFlav