Toet-toet! Het cadeautjestijdperk is in aantocht

 

Sinterklaas zit over een poosje alweer op z’n boot. Hij is intussen vast al bezig met inpakken. Maar ik heb nu al iets heel moois te pakken.

 

 

Nieuwe pot crème in handen. Deze is voor, o nee, juist tégen vlekjes in je gezicht. Wat ik als eerste doe met zo’n pot? Opendraaien en m’n neus erin. Nee… niet echt erin natuurlijk. Erboven. Je zag het zeker al voor je, die Laurel-en-Hardysituatie? Daarna smeer ik een  piepklein likje op m’n hand en ruik ik opnieuw. Want als het niet lekker ruikt, dan haak ik meteen af. Mmmm… zacht bloemig en romig, ver weg een vage hint van die lekkere zonnebrandmelk die m’n moeder vroeger op ons smeerde als we naar het strand gingen. Memories… Van al die geuren heeft deze crème nou precies genoeg en precies niet te veel. Echt zo’n vleugje geur dat je graag elke dag een beetje op je hand smeert om er af en toe aan te kunnen ruiken. En dat doe ik nu dus al een tijdje elke dag. ‘Parfum anders’ zeg maar. Dan kan het nog zo druilerig zijn buiten, van zo’n pot knap ik meteen op. Hoor ik de vogeltjes fluiten in plaats van de regen tegen het raam kletteren.

 

 

Nou bof ik dat ik slechts een paar minivlekjes op m’n gezicht heb, dus ik test vanwege die heerlijke geur de crème ook lekker op m’n handen, daar zitten veel vlekken intussen. De plek waar de grootste vlek op m’n hand zit, zit precies goed qua even naar de neus doen. 

 

 

En ja hoor, na een paar dagen zag ik de vlek al lichter worden. Hoewel… was dat misschien wishful thinking? Want zeker weten doe ik het niet, elke foto die ik ervan maak ziet er weer anders uit. Vertekend door het kunstlicht natuurlijk. Ach… wat kan mij het schelen. Het ruikt heerlijk en het is nog eens van het topmerk waar ik altijd weer op terugval als al het andere uitgeprobeerd is. Vichy. Ik geloof al heel lang heilig in dat merk, ook omdat ik iemand ken die jaren als apothekers-assistent heeft gewerkt en nog altijd zweert bij Vichy. En zij kan het weten. Beter dan ik in elk geval. 

 

 

Daar komt nog bij dat het oog ook wat wil. Bij crème denk je al snel aan wit of crèmekleurig, deze crème is zacht romig- abrikoos van kleur. Geeft een extra luxe gevoel als je de pot opent. Daarbij zijn de potten rood. Ook gezellig ’s winters in je badkamer.

 

 

 

 

 

 

O ja. Ik had het over Sinterklaas geloof ik

 

 

Ik mag vandaag de voorbode van Sinterklaas uithangen en een pakketje heerlijke Vichy-spullen verloten. Moet je natuurlijk geen slechte aantekeningen hebben in het grote boek van de Sint hè. Niet dat ik dat kan checken, maar ik zeg het er maar even bij, dat ik niet ineens 19 november op het matje geroepen word bij de hoofd-Piet.

 

 

 

 

 

In dit pakket zitten twee Vichy-producten

 

Liftactiv Collagen Specialist B3 Serum 

 

Geconcentreerd met een krachtige mix van actieve stoffen. Werkt tegen pigmentvlekken en exfolieert tegelijkertijd de pigmentvlekken aan het huidoppervlak. Winkelwaarde  €45,95

 

 

 

 

Liftactiv B3 Dagcrème tegen pigmentvlekken SPF50

 

Dit is Vichy’s nieuwe B3 dagcrème tegen pigmentvlekken SPF50. Aanbevolen voor vrouwen die op zoek zijn naar anti-aging-resultaat dat pigmentvlekken voorkomt en rimpels vermindert. Winkelwaarde €41,95

 

 

 

 

Meeloten?

Even je reactie achterlaten op Facebook onder dit bericht en je maakt kans. Ik maak de winnaar volgende week maandag bekend. 

 

 

Ik wens je een mooie week, hopelijk met af en toe een sprankje zon voor de vrolijkheid. 

 

 

Liefs van Franska

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska