Deze Woensdag Windag heb ik iets kleins, maar ooh-zo-fijns voor je weten te bemachtigen…

 

 

Als klein grietje wilde ik niets liever dan gaatjes in mijn oren. Toen ik 12 was, mocht het eindelijk en ik heb daarna nooit meer een dag zonder gelopen.

 

Oorbellen, ik ben er gek op. Ik denk dat ik inmiddels wel 50 paar heb. In alle kleuren van de regenboog. Daarom vind ik het zo jammer dat ik niet mee mag doen met deze Woensdag Windag. Want deze prijs is voor een oorbellenfanaat als ik helemaal te gek. Wat is het, wat is het, hoor ik je nu denken?

 

 

 

Kijk maar eens op de website van onze vriendinnen van LaStories

 

Zij hebben een enorm grote keuze in de mooiste belletjes voor je oorlelletjes. En niet alleen in oorbellen, want ze maken ook armbandjes en kettinkjes. Klein maar fijn en allemaal ooooh zo mooi.

 

Ze werken met verschillende materialen voor hun sieraden, allemaal met zo hun eigen, unieke eigenschappen. Hier is goed over nagedacht tijdens het ontwerpen. Je kunt kiezen uit meer dan 15 verschillende edelstenen.

 

Nou, ik zou het wel weten als ik jou was. Maar ja, ik maak dan ook geen kans op een van de twee waardebonnen van €50. Maar jij natuurlijk wel!

 

 

Lijkt het je wat? Je raadt het al: even op Facebook zeggen waarom jij degene bent die hem zou moeten winnen en je maakt kans. Geen Facebook? Komt goed. Je kunt ook even mailen naar winnen@franska.nl. Doe dat alsjeblieft alleen als je geen Facebook hebt, anders loopt onze mailbox over.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit