Tip tip tip: 911 Lone Star op Fox TV

 

Heb je al plannen voor morgenavond? Ik blijf lekker een avondje thuis want morgenavond laat, om 11 uur, is de première van de serie 911 Lone Star en die wil ik heel graag zien.

 

De eerste reden daarvoor is een behoorlijk oppervlakkige. Toen ik op kantoor hoorde dat acteur Rob Lowe in een nieuwe serie speelde was ik gelijk één en al oor. Ja, ik vind hem zo’n aantrekkelijke man, dus mijn aandacht was gewekt. Even verder research doen en 911 Lone Star, want zo heet de serie dus, is op m’n to-watch-list gekomen.

 

Rob Lowe speelt Owen Strand, een brandweerman die als enige van zijn kazerne in Manhattan 9/11 heeft overleefd (dat verklaart ook meteen de naam van de serie). Hij verhuist naar Texas om daar een nieuw leven te beginnen en ‘Section 126’ op te bouwen. Van New York naar Texas is een behoorlijk groot verschil. En er gaat natuurlijk van alles mis. Aan de trailer te zien wordt het in ieder geval een behoorlijk spannende serie.

Met Netflix zijn we allemaal behoorlijk verwend, onder meer omdat hele series vaak in één keer online worden gezet. Dat is bij 911 Lone Star dus helaas niet het geval, wat betekent dat we elke week moeten wachten op een nieuwe aflevering. Zo ouderwets. Wel een pluspunt is dat we niet elke zaterdagavond thuis hoeven te blijven, want de afleveringen hierna komen ook op woensdagavond. Grote kans dat ik hierdoor wel een saaie huismus word, want ja, Rob Lowe… Blijft een dingetje.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer