Volgens TikTok is dit hét wondermiddel tegen de griep

 

Ligt het aan mij of is iedereen ineens gevloerd door de griep? Overal om me heen hoor ik mensen hoesten en snotteren en daar heb ik in het postcoronatijdperk persoonlijk nog een beetje PTSS van.

 

Je begrijpt dan ook dat ik als een gek aan het googelen ben geslagen op zoek naar alles wat kan helpen bij het verhogen van je weerstand en het voorkomen van de griep. Ik stuitte natuurlijk op het eeuwenoude rijtje van vitamine D-supplementen, genoeg water drinken en gezond eten, maar ik ontdekte ook een heel bijzondere manier om de griep te bestrijden als-ie je toch heeft gevonden. Hét wondermiddel tegen de griep is volgens TikTok namelijk – je raadt het nooit – een aardappel in je sok.

 

Ik kon het eerst ook niet geloven, maar het blijkt toch echt te werken. Overal ter wereld proberen TikTok-gebruikers deze lifehack uit en delen ze hun indrukwekkende (en best wel gore) resultaten. Het is met deze hack namelijk de bedoeling dat je, als je ziek bent, met twee schijfjes rauwe aardappel in je sokken gaat slapen. De zieke proefpersonen hielden de aardappels de hele nacht in hun sokken om de schijfjes de volgende ochtend gitzwart aan te treffen. TikTok-gebruikers claimen dat de aardappels gedurende de nacht alle gifstoffen uit hun lichaam hadden getrokken én dat ze zich zelfs beter voelden. Ook namen ze de proef op de som door ook aardappels in de sokken van niet-zieke gezinsleden te stoppen. Het resultaat loog er niet om: die aardappels bleven geel van kleur en hadden dus geen gifstoffen uit het lichaam hoeven halen.

 

Benieuwd of deze lifehack ook voor jou werkt? Probeer het uit! Baat het niet dan schaadt het niet. Je weet het nooit; a potato a day keeps misschien the doctor wel away!

 

 

Door: Redactie Amayzine.com