Think twice? Zeker niet, Celine Dion komt naar Nederland en daar wil je heen

 

Jaja, je leest het goed: de The Power Of Love-zangeres komt naar Nederland. Voor het laatst was ze in ons land te zien in 2017, in GelreDome.

 

Zelf wilde ik er toen ook al heen, maar vond ik Arnhem te ver… Ik weet het, een beetje een slap excuus. Maar wachten wordt nu duidelijk beloond, want ze staat (voor mij dan) dit jaar dichter bij huis. 10, 12 en 13 juni zal ze met haar Courage Tour in de Ziggo Dome te zien zijn. LEUK.

 

De tour is vernoemd naar haar laatste album, dat vorig jaar uitkwam. Maar liefst twintig gloednieuwe nummers zijn daarop te horen. Maar ik gok dat ze ook de fans van het eerste uur zal pleasen en we de grootste hits ook voorbij zullen horen komen. My Heart Will Go On, Pour Que Tu M’aimes Encore (ik neem absoluut tissues mee, dit wordt huilen), Because You Loved Him… Mijn standaardnummer om te zingen tijdens karaoke met m’n broer is Tell Him (ja, je leest het goed) wat we altijd bijzonder vals weten neer te zetten. Zal heel leerzaam worden dat een keer live te beluisteren.

 

Oké, zal ik dan het beste nieuws er ook meteen bij vertellen? De tickets zijn nú beschikbaar. En nog niet uitverkocht. Dus ga snel naar de site van Ziggo Dome om jouw kaartjes te bemachtigen (maximaal 6 per persoon te bestellen). De goedkoopste (nou ja, goedkoop is anders) kaartjes zijn 60 euro (rang 6), en de duurste kaartjes op de eerste rij 189 euro.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer