These shoes are made for…

Tja, voor wat eigenlijk. Dweilen misschien?

 

Afgelopen week nam de modewereld de straten van Londen over voor Fashion Week. En dat bracht heel wat trends met zich mee. Geel is het helemáál bijvoorbeeld. En in plaats van die ontzettend grote mug-ogen-zonnebrillen zijn het nu de ienieminie varianten die hip en hot zijn. Terwijl deze trends nog wel heel leuk zijn, heb je natuurlijk ook altijd die onmisbare gekke trends waarbij je meteen denkt: ‘Wie gaat dit óóóóit dragen?’

 

Die hebben wij gisteren gevonden. Want ja, ze zijn moeilijk te missen. De harige pantoffels. Bij meerdere designers is deze schoen gespot en wij vinden het maar gek. Het ziet er misschien wel zacht en comfortabel uit, maar oh-zo-onhandig. Want in het regenachtige land waarin wij wonen wordt het binnen een mum van tijd een natte, vieze en modderige bende. 

 

‘Wie gaat dit óóóóit dragen?’

 

Waar ik wel meteen aan moet denken is dat ze huishouden een stuk leuker kunnen maken. Want hoe komisch wordt dweilen als je de dweil aan je voeten hebt? Swingende muziek op de achtergrond, knetterhard meezingen en gewoon door de kamer dansen met sop aan je voeten. Dat lijkt me wel wat. 

 

Hieronder kan je wat harige-pantoffel-inspiratie opdoen. Misschien wat voor jou? Ik sla deze trend even over, maar een gele blazer staat nu wel bovenaan mijn shoplijstje. 

 

 

 

 

 

 

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam.