Te leuk dit, er komt een datingprogramma voor senioren

 

Vrijgezelle dames opgelet, binnenkort is er weer een knappe man op de markt. 

 

 

 

 

 

Misschien heb jij of ken jij nog een leuke vader, opa of buurman zonder partner. Geen type muurbloempje, maar een fijne kerel die wel van het leven en de liefde houdt. Want ook dan heb je behoefte aan de liefde. Aan een date voor de film of een etentje, een lekkere knuffel op zijn tijd of iemand waar je weleens een beschuitje mee wil eten. Tuurlijk wel, want liefde kent geen leeftijd hè?! En ook die mannen zijn het swipen soms een beetje zat. Want daten is hard werken voor iedereen, hoe oud je ook bent en hoe jong je je ook voelt. 

 

Voor al die mannen die wel een beetje hulp van Cupido kunnen gebruiken komt er een waanzinnige kans. Want de makers van het populaire datingprogramma The Bachelor zoeken een avontuurlijke en charmante man tussen de 65 en de 75 jaar, die op het gebied van de liefde nog wel een kansje wil wagen. Dit avontuur zal op een prachtige plek in het buitenland worden opgenomen met perfecte dates op wijnproeverijen, in de bergen of op een jacht bij de ondergaande zon. Romantischer wordt het niet hoor!

 

Net als bij The Bachelor moet de vrijgezel een keuze maken uit een aantal vrouwen met wie hij op date gaat. Ooooh jongens, ik heb nu al zin in de rozenceremonie waarmee elke aflevering wordt afgesloten. Want met die roos krijgen de dames de kans om nog een aflevering langer te blijven. 

 

Dus misschien vindt jouw knorrige buurman Ome Cor wel de liefde van zijn leven in de warme armen van Truus. Je kan hem hier aanmelden en wie weet zie je hem binnenkort op de buis terug als Mister Handsome. 

 

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit