Stomme aanschaf gedaan?

 

Of ben ik zelf een beetje stom en moet ik er gewoon niet over zeuren? Ik hoor het wel. Of wacht… ik hoor het eigenlijk liever niet.

 

Soms valt me ineens iets op in huis. Bijvoorbeeld dat er nodig een verfje over de sponningen moet. Of waarom die gekke kleur eigenlijk nog steeds op de deuren zit. Of… de deurmatten die er niet meer uitzien. Dat laatste overkwam me een tijdje geleden. Dus ben ik aan het googelen geslagen en jawel hoor, na lang wikken en wegen had ik iets
te pakken wat ik mooi vond. Vind, bedoel ik. Bij twee deuren kwamen dus deze grijze en bij een andere de naturel variant. Eigenlijk te mooi om je voeten aan af te vegen. Dus… niet lachen… ik stap er vaak overheen.
 

Niet lachen zei ik toch?

 
Er wordt me regelmatig gevraagd waar die leuke matten te koop zijn. Ik verwacht daarom dat ik binnenkort die dingen overal tegen ga komen. Misschien nu ook bij jou. Maar dan speelt nu het volgende probleem: ik vind ze te mooi om vieze schoenen aan af te vegen. Dus als er iemand met vieze schoenen binnenstapt en uitgebreid gaat staan vegen, kan ik bijna niet kijken. Oei. Daar gaan ze. Die mooie matten. Ik krijg er de rilbibbers bijna van over de rug.

 

 
Nou ja… overdrijven is ook een vak, zou m’n moeder gezegd hebben. Maar toch. Ze zijn gewoon te leuk om zo snel lelijk te worden. Vandaar een tip… mocht je geïnspireerd zijn. Denk er eerst even goed over na. Er is altijd nog de klassieke kokos-variant. En ik heb een bedrijf gevonden dat ze zelfs voor je op maat snijdt. Online. Superhandig. Die heb ik voor de schuurdeur besteld en over de hele breedte laten snijden. Ziet er perfect uit.
 

Door: Franska

Afbeelding van Franska