SPOILER ALERT: GROOT NIEUWS OVER PENOZA’S CARMEN

 

Om maar meteen met een confession te starten: ik heb nog nooit een minuut van Penoza gezien. 

 

Tuurlijk wist ik wel van de criminele activiteiten van Carmen en haar Penozers, maar ik was zo druk met bingewatchen op Netflix dat de publieke omroep even niet in aanmerking kwam op zondagavond. Maar ineens lijkt dit het moment om toch te beginnen, want Carmen is alive, mensen. Spring-le-vend.

 

Na finaleseizoen 5 bleef de (bijna) complete Nederlandse bevolking met een grote vraag achter, want was Carmen Walraven nu wél of niet het hoekje om na haar val? Vanmorgen kwamen de makers van de film Penoza, Dutch Filmworks, met een opbeurend, best wel fictief nieuwsbericht. Carmen overleefde haar val en de drugskoningin leeft het leven in Canada. Alleen dat een vos haar streken niet verliest blijkt maar weer, want ze schijnt de enige overlevende te zijn van een schietpartij in een restaurant in Canada. Interpol brengt onderzoeksleider Jim Leeflang persoonlijk op de hoogte van de springlevende status van Van Walraven. Aiaiai, genoeg smeuïgs voor Penoza de film, denk ik zo. Ga ik nu beginnen met de serie, ben ik vast wel bij als de release daar is.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

BREAKING NEWS: De Zwarte Weduwe is niet dood! Drugskoningin Carmen van Walraven is opgepakt in Canada na een schietpartij in restaurant Danny’s Diner. #penozadefilm

A post shared by Dutch FilmWorks (@dutch_filmworks) on

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans