Spaar maar vast voor dit badpak

 

 

 

Oké, het duurde even (even is een rekbaar begrip), maar de zomer lijkt haar hoofd om de hoek te steken.

 

 

 

En we trekken gewoon wat langer door met het zomerseizoen, dat voel ik aan alles. Daarom kun je vandaag nog je Ibiza style wardrobe (kun je ook prima mee op de Hollandse stranden lopen, hoor) van Kate Moss prepareren. Bring on the Margarita, ik verklaar het lange zonnige weekend bij deze voor geopend.

 

Lange, zwierige jurken

 

Dat is toch wel de signature van Kate. De shorts of de dreamy dresses die je gezellig een inkijkje geven in het lichaam dat vele miljoenen ponden bij elkaar heeft gesprokkeld. Dus de jurk is ofwel gehaakt ofwel doorzichtig ofwel heel laag uitgesneden. Jij mag kiezen.

 

Dure (sorry) badpakken

 

Je zou zeggen dat iemand met het lichaam van Kate voldoende heeft aan vijf veters om haar lichaam, maar ze houdt van kwalitiet. Eres of Lisa Marie Fernandez vind je om haar million dollar body. Ze gaan wel lang mee, dat wel.

 

Sandalen óf platforms

 

Kate kun je uittekenen in haar Romeinse-stijl-sandalen met leren veters tot halverwege de kuit, het liefst van K.Jacques. Een leuk lookje waarbij ik wel de aantekening wil maken dat het best een gedoetje is ze even snel aan te trekken na een duikje. Maar soit, aan aardse problemen en blokkades doet Kate niet. Verder draagt ze ballerina’s van Repetto en als ze uitgaat pakt ze haar platform wedges uit de kast. Ik zou zeggen: veel succes op de keien van de binnenstad van Ibiza maar er is vast wel iemand die haar tot steun wil zijn, in welk opzicht dan ook.

 

Zonnebril en tas

 

De eerste is sowieso van Ray-Ban en de tweede kan een rieten niemendalletje van de markt zijn tot een Alaïa. Het is maar net hoe het rokje waait en het petje staat.

 

Kates geheime Ibiza-adres

 

Annie Doble voor de betere vintage. Als je daar iets koopt, weet je zeker dat je op het hele eiland en in verre omstreken niemand gaat tegenkomen die er hetzelfde uitziet.

 

 

Liefs,

 

May

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach