OPEL X FRANSKA.NL

Soepel  de  stad  door

 

Onze Anita wil graag iets laten doen aan zichzelf. En waarin kan dat beter dan in een Opel Adam, die je op honderdenéén manieren kunt laten customizen! Perfecte match ;)

 

Renee heeft toegezegd mee te gaan met Anita als steun en toeverlaat, want die ingreep was nog best spannend. Op dé dag komt Anita toeterend voorrijden in een knaloranje blitse Opel Adam. Haar decolleté kan wel een oppepper gebruiken vindt ze, en daarom gaan ze samen naar Doctors at Soap. Hoe toevallig dat zij een Opel Adam mochten testen, die je ook nog eens op tig manieren kan customizen! Echt waar, je kunt je eigen Opel tot in elk detail personaliseren, zo leuk!

 

Wat ontzettend fijn is dat je gewoon je telefoon aansluit in de auto en met de Apple CarPlay kun je direct je apps op het 7-inch touchscreen zien van de auto, veel veiliger voor onderweg. Voor de zekerheid voerden ze nog even het adres in en voilà, de route is direct te zien om het scherm in de auto.

 


 

Veilig aangekomen bij Doctors at Soap gaat Anita met ietwat knikkende knieën naar binnen. Ze heeft ze al een hoop aangedurfd op beautygebied, maar dit is toch wel even extra spannend. Ze krijgt namelijk een Dazzling Decolleté Treatment (vanaf €400). Eerst worden er wat foto’s gemaakt van haar decolleté en daarna krijgt ze een verdovende crème opgesmeerd. Vervolgens wordt er door een heel vriendelijke, deskundige arts verteld wat er precies gaat gebeuren en hoe ze haar huid moet verzorgen.

Dat valt allemaal reuze mee, even goed insmeren en de volgende dag zie je al verschil.

 

Renee vraagt zich af of dit werkelijk allemaal nodig is maar Anita heeft een punt. ‘Precies 100 jaar geleden werd de eerste jurk ontworpen waarbij het decolleté de eyecatcher was. Een absolute doorbraak, zo bleek, want nu – 100 jaar later – is het decolleté niet meer uit de mode weg te denken.’ Waar we onze gezichtshuid vaak maximaal pamperen met goede producten en treatments, wordt dit delicate gebied vaak vergeten. Anita: ‘En juist bij dames van mijn leeftijd kan het verschil tussen decolleté en gezicht zo groot zijn, en dat wil ik absoluut niet. Maar ik zou nooit zomaar iets in laten spuiten. In tegenstelling tot de vooral corrigerende werking van reguliere fillers, verzorgen de Restylane skinboosters de huid ook van binnenuit, en dat vind ik wel belangrijk.’

 

Voor ze het weet heeft ze de eerste prikjes gehad, het valt reuze mee en gaat heel snel. ‘Je voelt wel iets geks maar het doet absoluut geen pijn.’ Na tien minuten is ze al klaar.

 

Gelukkig is er op vrijdag altijd friet op de redactie, dus rijden Anita en Renee vlug weer terug zodat ze op tijd zijn voor de lunch. Want deze spannende ochtend mag wel even beloond worden met een frietje. Wat zo fijn is dat de Opel Adam ook een ‘City stand’ heeft waardoor je heel makkelijk en soepeltjes door de stad kunt rijden, dus de dames zijn precies op tijd terug.

 

Door Anita en Renee